Jump to content

Predvodnici


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 20.05.2018 u svim područjima

 1. 1 bod
  Tako je.Nije kriva niti malo,napali ženu kao da je ubila pet pješaka uz 2,56 promila alkohola. Molio bih jedan LIKE za isrpno djelovanje i pomoć da se "pomjerim" sa reputacije 96 na 97.
 2. 1 bod
  drot13

  ovrha vip

  Ako su poslali javnom bilježniku, na tom papiru mora biti prijemni pečat. Otići do njih i neka ti pokažu što imaju. Ako su pokrenuli ovrhu kod javnog bilježnika, otići i kod njega i vidjeti cijeli spis. Do tada izričito odbijati postojanje duga (ne priznavati dug). Imaš primanja, tj. primaš plaću ili neki drugi dohodak?
 3. 1 bod
  G-man

  doseljeni Romi

  Žalite se ministarstvu nadležnom za poslove socijalne skrbi da konkretan Centar ne radi svoj posao. Svi jako dobro znamo i zašto ne rade svoj posao u ovom konkretnom slučaju, ali ako to velite javno, titulirat će vas rasistom, ksenofobom, fašistom i sl. Iako biste rekli istinu - dvostruki standardi. Osim ovog što je Ruby navela, ne vidim neku drugu adresu kojoj biste se mogli obratiti, već da jednostavno budete uporni i ama baš svaki put kad se desi krađa, zovite policiju, a ako su djeca u pitanju, podnosite prijave i Centru i ministarstvu.
 4. 1 bod
  G-man

  Ponavljanje suđenja

  Radi se o "starom" ZKP-u (NN 1997. pa do 2006.), čl. 367. st. 2. - "Bitna povreda odredaba kaznenog postupka postoji ako se presuda temelji na dokazu iz članka 9. stavka 2. (nezakonit dokaz) ovoga Zakona." U načelu ne, ali ako je optužnica faktički temeljena na nezakonitom dokazu (a to mi se čini u ovom slučaju), onda doktrinom plodova otrovne voćke (ilivam domino efektom), "padaju" i svi dokazi za koje se saznalo iz takvog nezakonitog dokaza i na kraju nemate ništa čime biste uspjeli dokazati djelo koje ste optužili, pa je logičan i mudar korak odustanak od optužbe i posljedično obustava postupka ili tzv. formalna presuda (zavisi u kojoj fazi se odustalo od optužbe).
 5. 1 bod
  Marta01

  ostati u braku radi djece?

  Neka nam javi!
 6. 1 bod
  Borbena7

  Ovrha HT nakon 16 godina

  Svakako napraviti uvid u spis. Provjeriti je li rjesenje o ovrsi pravomoćno i ovršno, zatim na kojim predmetima je ovrha do sada pokušana, na kojima predmetima je kao neuspjela do sada obustavljena, ima li u spisu već dostavljen novi prijedlog za promjenu predmeta i sredstva ovrhe, ako ima kakav je iznos u njemu naznačen i na koji predmet/sredstvo ovrhe se odnosi.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×