Jump to content

Predvodnici


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 08.07.2018 u svim područjima

 1. 1 bod
  sivko

  Prometna + alkohol

  Naravno.točno koliko su isplatili drugome. Mogli ste se sami dogovorit.
 2. 1 bod
  Ruby_Danderfluff

  Sud

  Vaš odvjetnik će sigurno dobiti žalbu na uvid i odgovor prije nego što cjelokupni spis predmeta bude poslan na viši sud (osim ako se ne radi o žalbi na neko postupovno rješenje), ali Željac je u pravu, do odluke višeg suda ne znate hoće li biti još ročišta ili neće.
 3. 1 bod
  Željac047

  Prometna + alkohol

  Naravno, koliko oni budu imali ukupnih troškova i koliko oni isplate oštećenom, jer ste, u trenutku prometne nezgode bili u alkoholiziranom stanju u kojem slučaju osiguranje pokriva troškove popravka oštećenom, ali poslije od Vas potražuje da im to refundirate (vratite) zbog utvrđenog alkohola prisutnog kod Vas u trenutku nastanka štete...
 4. 1 bod
  Željac047

  Sud

  Što Vi niste dobili tu žalbu i što niste pozvani da odgovorite na istu, ako niste budete, ako ne izvršite uvid u predmet, zašto bi trebalo doći do novog ročišta? Inače, ako je žalba osnovana predstoji žalbeni postupak na drugostupanjskom sudu temeljem izjavljene žalbe, no nije rečeno da će drugostupanjski sud uvažiti žalbu, isti je može odbaciti kao neosnovanu, uvažiti, poništiti prvostupanjsku odluku i vratiti na novo postupanje prvostupanjskom sudu (u tom slučaju dolazi do novog ročišta), sa smjernicama što prvostupanjski sud treba utvrditi u tom postupanju, a može poništiti odluku prvostupanjskog suda i samostalno donijeti odluku (presudu), tako da nemojte prejudicirati stvari, jer se nezna kakvu odluku će, u žalbenom postupku, drugostupanjski sud donijeti i da li će biti potrebito ponovno postupanje prvostupanjskog suda (ponovnog ročišta) kako navodite......
 5. 1 bod
  sivko

  Prometna + alkohol

  3000 za prednost,3000 za alkohol i 1000 za nezgodi+bodovi+zabrana. Osiguranje će platit pa od tebe poslije tražit da tu lovu vratiš njima (može i na rate)
 6. 1 bod
  Novo zaposlenje nije osobito vazan razlog. Mozete pokusati s poslodavcem dogovoriti novi sporazumni sa novim datumom prestanka radnog odnosa, da se postojeci stavi van snage. Ako poslodavac ne pristane, morat cete se drzati dogovorenog. U sporazumu ne mora biti posebno definirano sto ce biti s GO, podrazumijeva se isplata onog sto niste uspjeli iskoristiti.
 7. 1 bod
  drot13

  Pala sam s LSD-jem

  1. Neće te zvati, nemaš brige. Da nisi filozofirala, ne bi te ni zezali. Stvar je u tome da njih ne zanima čije je i jesi li koristila, jer je kažnjiv posjed, a ti si zatečena u posjedu i to im je dovoljno. 2. Ako uredno prijaviš prebivalište/boravište, možeš obavijestiti policiju i sud (ako već bude na sudu) da ti šalju na tu adresu. Oni bi na to trebali paziti, ali bolje sam skrenuti pozornost. 3. Možeš, ali sud time nije vezan. Vjerojatnija je novčana kazna 700-2000 kn. 4. Možeš, ali sud to ne mora uvažiti. Dodatno, vjerojatnije je da ćeš time nasekirati sutkinju/suca. 5. Priznaješ, kaješ se, neće se ponoviti, olakotne okolnosti (nekažnjavanost za drogu, mala primanja...) i moliš za blagu kaznu. Bez komplikacija.
 8. 1 bod
  sivko

  Sluzbeni automobil

  Uprava Društva donosi ODLUKU O DAVANJU OSOBNOG VOZILA NA UPORABU osobno vozilo registarske oznake dodjeljuje se zaposleniku na upotrebu u službene svrhe. kako donesu ovu tako donesu i drugu (da se nema pravo)
 9. 1 bod
  wrritteer

  telefonsko uznemiravanja

  Pa da, nije. Tako dugo dok ne podnesete zahtjev niti neće ga biti. Da bi bili u registru morate to zatražiti.
 10. 1 bod
  wrritteer

  telefonsko uznemiravanja

  Upišeš se u registar "Ne zovi" i imaš mir. https://www.hakom.hr/default.aspx?id=8391
 11. 1 bod
  Budući parcelacija nije nikada bila provedena kroz zemljišne knjige, kao što gore kaže odvjetnički komentar, potrebno je uskladiti stanje. Angažirajte ovlaštenog geodeta kako bi uskladio stanje te kako bi se mogli upisati kao vlasnik, budući su podaci u zemljišnoj knjizi važeći kod upisa prava vlasništva.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×