Jump to content

Predvodnici


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 22.12.2018 u svim područjima

 1. 1 bod
  Svim administratorima, moderatorima i njihovim obiteljima, kao i svim korisnicima ovog divnog portala, od srca, iz bolničkog kreveta, želim Čestit Božić i blagoslovljene božićne blagdane, kao i sve najbolje u nadolazećoj Novoj 2019. godini, administratorima i moderatorima što manje posla i potrebe pružanja pomoći koju nesebično pružaju, a korisnicima što manje potrebe za korištenjem iste i puno uspjeha u rješavanju svojih problema, a svim zajedno puno zdravlja, jer kad je zdravlje, svaki problem se lako riješi..!
 2. 1 bod
  Ako prigovara na lokaciju, ili će policija ukinuti nalog i izdati novi (s točnom adresom) ili će im sud dati par dana da to isprave. Nije to neka greška za odbačaj svega.
 3. 1 bod
  Ako se ne žališ na prekršajni nalog, on postaje pravomoćan i policija ti šalje obavijest o početku mjere. Tu ništa ne ide na sud. Ako se žališ, sve ide na sud i sud donosi presudu. Kad presuda postane pravomoćna, policija ti šalje obavijest o početku mjere (ako ju je sud dosudio).
 4. 1 bod
  Matrix

  Koji medjusobni ugovor napraviti?

  I obrnuto.
 5. 1 bod
  Postovani, tesko ces tu naci iskonske pravnike sa poznavanjem mirovinskog prava, ali dobro, biti cemo ti i mi dobri. Niko ti ne osporava da taj benificirani staz kojeg navodis imas ostvaren i on ce ti biti priznat u redovan radni staz, ali... Kako u 2019.god navrsavas 60 godina zivota i pretpostavljam da mislis da imas navrsenih 41 godinu mirovinskog osiguranja, nazalost u HZMO-u su ti dobro rekli, po clanku 12., stavak 1., "Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o mirovinskom osiguranju", koji stupa na snagu od 01.01.2019.god., nazalost "staz osiguranja sa povecanim trajanjem (benificirani staz)" ne racuna se u potreban staz za 41 godinu efektivnog staza kao uvjet za "starosnu mirovinu za dugogodisnjeg osiguranika". Znaci da kad navrsis u 2019.god. 60 godina zivota imas samo pravo na "prijevremenu starosnu mirovinu" uz penalizaciju od 0,30% po mjesecu prijevremenog umirovljenja prije navrsenih godina potrebnih za "starosnu mirovinu" (65 godina). Sto bi znacilo da ces uvjet od 41 godinu efektivnog radnog staza za "starosnu mirovinu za dugogodisnjeg osiguranika" steci radeci jos ravno tri godine.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×