Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 11.09.2019 u svim područjima

 1. 2 bodova
  23.41-proizvodnja keramičkih proizvoda za kućanstvo i ukrasnih predmeta 32.99-proizvodnja raznovsrsnih predmeta: izrada predmeta za uspomenu i suvenira
 2. 1 bod
  Hvala Vam puno na odgovorima i malo razbistravanja situacije
 3. 1 bod
  Kada se sve to događalo, odnosno kada ste stekli te nekretnine? Je li u ugovoru stajalo da se kupuje zemljište, kuća i pomoćni objekt? Jeste li naznačili u ugovoru da taj objekt od 12 m2 u naravi predstavlja ruševnu šupu? Jeli netko iz Porezne uprave s ovlaštenim vještakom bio na terenu? Zanima me kako je došlo do oslobođenja da bi se sad naknadno tražilo plaćanje ta dva kvadrata? Da je sve bilo odrađeno kako treba, ta 2 m2 bi otpočetka bila u igri, samo što bi cijena kvadrata te nekretnine bila daleko manja nego što vrijedi kvadrat kuće. Nije od utjecaja što ste je srušili nakon kupnje.
 4. 1 bod
  Ako bude tako kako mislite, onda predložite sudu da za njega u postupku vrši dostavu isključivo putem sudskog dostavljača.
 5. 1 bod
  Borbena7

  Suvlasništvo nad nekretninama

  U dražbi mogu sudjelovati svi kupci koji su dali pravovremeno jamčevinu. Nema pravila, ovisi o cijelom nizu okolnosti.
 6. 1 bod
  jedan update: nove kamere za koje ste svi čuli jer se o njima piše unatrag nekoliko mjeseci imaju i tu opciju, kao i evidentiranja prekršaja nepropisnog pretjecanja, nekorištenja sigurnosnog pojasa, korištenje mobitala u vožnji, nepropisne brzine... Dakle, tu mogučnost imaju samo nove kamere, stoga pridržavajte se Zakon o sigurnosti prometa na cestama
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×