Jump to content

Najaktivniji članovi


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj od 25.12.2019 u Objave

 1. 6 bodova
  Željac047

  SRETNA NOVA 2020.

  Svim administratorima, moderatorima i njihovim bližnjima, svim korisnicima ovog divnog portala i njihovim obiteljima želim sve najbolje u Novoj 2020. godini...!!!
 2. 4 bodova
  Spitfire

  Darovni ugovor

  2 (dvije) godine, Zakon o porezu na dohodak čl.58
 3. 3 bodova
  Borbena7

  Kupnja nekretnine

  Prvo utvrditi tko je vlasnik i temeljem koje isprave, te bi takva osoba trebala pokrenuti postupak uređivanja stvarnog stanja sa zk stanjem. Ukoliko je vlasništvo stečeno temeljem rješenja o nasljeđivanju, tada bi u zk odjelu trebalo provjeriti zašto to rješenje još uvijek nije provedeno, odnosno gdje je ˝zapelo˝.
 4. 3 bodova
  drot13

  Držanje životinja

  Sve to napisati u obliku dopisa i poslati ga svima (komunalci, veterinarska, policija), ali i udrugama koje se bave zaštitom životinja (jer se on očito ni prema svojoj životinji ne odnosi kako treba). Svatko od njih ne nešto napraviti, ali će i jedni druge odmah obavještavati o tome i tražiti odgovor što je poduzeto. Iako komunalci i policija (prekršaj je iz nadležnosti komunalnog redara, ali o njemu ga može obavijestiti i policija) mogu podnositi samo prijave za držanje psa bez nadzora, gdje kazne ovise o lokalnim propisima, komunalno redarstvo i veterinarska inspekcija mogu napraviti i nadzor na njim da se vidi u kakvim uvjetima drži životinju, je li zlostavljana, je li socijalizirana i sl., za što ne treba nikakva posljedica (posljedica je već i ovo što se sada događa, tj. držanje psa bez nadzora).
 5. 3 bodova
  Očito je da pokušavaju naplatiti nepostojeći dug generiran iz njihove knjigovodstvene evidencije u kojoj su računali zatezne kamate i na dio koji ste ovrhom na Fini otplatili pa tako pokušavaju dva puta naplatiti isti dug. Dakle, ja bih na vašem mjestu ustrajao na činjenici da je dug otplaćen i da ne postoji, ni glavnični dio a ni zatezne kamate. Razgovarajte što kraće kako ne biste nehotice priznali takav nepostojeći dug i uputite ih da svoje potraživanje pokušaju naplatiti prisilnim putem što će rezultirati sudskim postupkom kad prigovorite na eventualno JB rješenje. Recite im i da će zbog svoje tvrdoglavosti imati i znatne sudske troškove. Dokumentaciju koju imate a spomenuli ste obavijesti od banke ne morate im dostavljati, ali kažite da ćete im rado to predočiti na sudu ako ustraju u nezakonitoj naplati! Realno, radi se o sistemu APP (ako prođe, prođe) i do pokušaja prisilne naplate vjerojatno neće doći, ali budite oprezni!
 6. 3 bodova
  Spitfire

  darovni ugovor i kupnja nekretnine

  Kao i u prethodnom postu moram reagirati čisto da budemo točni. Dakle, radi se o 2 (dvije) godine i stopa je 24%.
 7. 3 bodova
  Vi za caffe bar imate stručne spreme i previše, jer za kafić je dovoljan poslužitelj jela i pića, a vi imate završeno više od toga8čl. 10. zakona o obrtu): (1) Vezane obrte mogu obavljati i osobe s odgovarajućim visokim obrazovanjem, odnosno osobe s obrazovanjem višim od propisanog Pravilnikom iz članka 6. stavka 2. ovoga Zakona.
 8. 3 bodova
  BRKICA00

  Osnivanje d.o.o.

  1. Ne morate plaćati dodate doprinose ukoliko vam je plaća kod drugog poslodavca veća od minimalne direktorske osnovice. Ne morate se prijavljivati u svoj d.o.o. niti d.o.o. mora imati zaposlene (odluka Vrhovnog suda). 2. Sustav ima nekih sitnih manjkavosti u pogledu funkcionalnosti ali općenito imam dobar dojam. Svakako preporučam start jer je daleko bolje to nego da hodate po uredima jsl i nadležnih tijela. Ne vidim zašto biste radili to na klasičan način osim eventualno što vama paše da se osnivanje razduži zbog vremena do početka rada. Što se tiče banke ne znam taj dio kako je riješen ali znam da možete kasnije prebaciti u drugu banku (treba pitati da li može se samo uplatiti temeljni kapital u PBZ-u, a da kasnije oni prebace novce sa prolaznog njihovog računa na račun u drugoj banci. Vodite računa o jednoj sitnici; morate imati vjerodajnicu 4 razine (osobna) tako da ako nemate nabavite čitač kartica (50 kn u pošti), kodove za aktivaciju (meni je prošlo s kodovima koji su stari 2 godine ali tek iz 4. puta) i naravno osobnu sa čipom ako nemate. 3. Proći će to ime vrlo vjerojatno jer prvo nije isti pravni oblik, drugo to vam ovisi o volji sudca da li hoće ili neće odobrit, treće ime je postalo slobodno kad je ugašen subjekt (makar nije to ni bitno jer svaka firma ima drugi oib i mbs) 4. Nema nikakvoga utjecaja vrijeme osnivanja tako da možete i dan prije isplate otvoriti firmu. Makar uzmite jedno 4 dana prije ako nešto zapne da imate vremena odraditi ako će te ići preko starta. Ukoliko će te ići klasično komotno računajte na dva tjedna vremenskog okvira da obavite sve što trebate. D.O.O. nema mogućnost stavljanja u mirovanje kao obrt. Jedino od troškova što imate i što morate plaćati sebi jest najam prostora (ne pokušavajte dati besplatno prosotr na korištenje ili za kunu jer će te morati plaćati porez od najma po procjeni PU), oslobođeni ste plaćanja naknade HGK, možda naknadi TZ ovisno o djelatnosti koju će te registrirati, knjigovođu jer se njemu plaća na mjesečnoj bazi osim ako nije drugačije dogovoreno. 5. Treba imati MTU jer je riječ o skladištenju. Jedini način da to zaobiđete i to spada u kategoriju app da registiriate veletrgovinu u tranzitu.
 9. 3 bodova
  Od ove godine porez na promet nekretnina je 3 %.
 10. 3 bodova
  drot13

  Stupici za parking

  Nema elemenata kaznenog djela, samo prijaviti komunalcima da uklone (oni to mogu prekršajno sankcionirati, treba vidjeti u lokalnoj odluci o komunalnom redu).
 11. 2 bodova
  Preko obrta možete bez stručne spreme upisati samo ovo(ugradnja vrata i sklapanje ugradbenog namještaja): 43.32 Ugradnja stolarije Ovaj razred uključuje: – ugradnju vrata (osim automatskih vrata i vrata na senzore), prozora, okvira za vrata i prozore, od drva ili drugog materijala – ugradnju kuhinjskih elemenata, stepenica, opreme za prodavaonice i sl. – unutrašnje završne radove kao što su radovi na postavljanju pomičnih pregrada, stropova. Za sklapanje samostojećeg namještaja treba stručna sprema. Ostale djelatnosti samo ako zaposlite osobu u punom radnom vremenu: iz zakona (3) Fizička osoba koja ispunjava opće uvjete iz članka 8. stavka 1. ovoga Zakona, a ne ispunjava poseban uvjet stručne osposobljenosti, odgovarajućeg srednje strukovnog obrazovanja ili položenoga majstorskog ispita iz stavka 1. ovog članka i poseban uvjet iz stavka 2. ovog članka, može obavljati vezani obrt ako na tim poslovima zaposli radnika, u punom radnom vremenu, koji udovoljava ovim uvjetima.
 12. 2 bodova
  Matrix

  Osnovanost zahtjeva za nužni dio

  Tako je ( čl. 70 st. 3 ZN)
 13. 2 bodova
  Matrix

  Osnovanost zahtjeva za nužni dio

  Prema opisanom činjeničnom stanju javni bilježnik griješi, naime ako oporuka udovoljava uvjetima za pravnu valjanost a ostali nasljednici istiću prigovor radi povrijede prava na nužni dio kojemu se oporučni nasljednik protivi, to je izvjesno da ostavinski postupak treba prekinuti i nasljednike koji potražuju nužni dio uputiti u parnicu.
 14. 2 bodova
  vodovod1

  paušalni obrt

  1. to je slobodni obrt, ne treba nikakva škola 2. slobodni obrt građevina: 42 Gradnja građevina niskogradnje 43.11 Uklanjanje građevina 43.12 Pripremni radovi na gradilištu 4331 miontaža suhe gradnje 43.32 Ugradnja stolarije 43.39 Ostali završni građevinski radovi 43.99 Ostale specijalizirane građevinske djelatnosti, d. n. (bez armiračkih, izolacijskih, montaže skela) 43.29 Ostali građevinski instalacijski radovi(bez dizala, pokretnih stepenica i izolacijskh)
 15. 2 bodova
  Borbena7

  Nasljedstvo i hipoteka

  Hipoteka prati stan, a ne vlasnika, tako da svoje učinke ima u odnosu na tog novog vlasnika.
 16. 2 bodova
  Borbena7

  dugogdišnje ovrhe na fini

  Mislim da možete preskočiti pokušaj da napravite uvid u spis, jer su odavno protekli rokovi za čuvanje spisa. Možete direktno sudu dostaviti prigovor izvan roka u odnosu na to ovršnu ispravu i pri tome se pozovite na čl. 50. st. 1. toč. 7. Ovršnog zakona.
 17. 2 bodova
  Spitfire

  Kupovina nekretnine od potomka

  Može sa punomoći. Mora biti poslovno sposoban, a sama punomoć (ili punomoći) bi valjalo da bude baš za taj posao, dakle otuđenje tog (ili tih) dijelova suvlasništva. Potpisi opunomoćenika (suvlasnika) moraju biti ovjerovljeni kod JB, kao i opunomoćenika na ugovoru.
 18. 2 bodova
  Svakako napravite provjeru u MUP-u, te odjavite koga već želite odjaviti. Pri ovome Vam je dovoljan vlasnički list kao dokaz vlasništva na nekretnini. Zatim svim pošiljateljima te neželjene pošte pošaljite dopis da su te osobe odjavljene s Vaše adrese i da ne želite da Vas se više uznemirava s njihovom poštom, odnosno da imaju pravni interes da pri MUP-u utvrde stvarnu adresu tih osoba. Naravno, tom prigodom vratite im zaprimljenu poštu.
 19. 2 bodova
  Poštovani, ako se parnični postupak prekine zbog prethodnog pitanja (npr. dok se ne rješi neki drugi predmet) navedeno određuje sud koji vodi postupak rješenjem protiv koje je moguća žalba. Znači u vašem predmetu je potrebno da parnični sud koji vodi postupak donese takvo rješenje i time odlučuje o zahtjevu protustranke o prekidu postupka. Ako nebi udovoljilo se zahtjevu protustranke, sud bi odbio takav prijedlog. Lp!
 20. 2 bodova
  Poštovani, da bi navedeno vrijedilo, poslodavac je obvezan plaćati ugovorenu nagnadu za vrijeme ugovorne zabrane natjecanja. U protivnom ne vrijedi. Također, plaća radnika mora biti viša od prosjeće plaće u RH da bi se moglo primjenjivati na radnika. Lp!
 21. 2 bodova
  Matrix

  Darovni ugovor

  Citirali ste drugi odgovor u temi pod linkom, no glede pitanja roka od dvije godine je pisano u prvom.
 22. 2 bodova
  I samo da ne bi bilo zabune, ne odričete se nasljedstva u korist brata, nego se odričete (tj. ne prihvaćate) i točka.
 23. 2 bodova
  Zagabria

  Kome se obratiti?

  Obratila sam se Vladi RH putem maila, i rekla da sam nezadovoljna tumačenjem pravilnika od strane Ministarstva Turizma, jer je mišljenje koje daju pravno neutemeljeno i nebulozno, te pitala kojoj se višoj instanci mogu obratiti za tumačenje zakona. Moj mail su proslijedili ministarstvu pravosuđa i zatražili od njih da mi odgovore a Vladu RH da stave u kopiju odgovora.
 24. 2 bodova
  Obzirom da vi niste suduznici kredita, banka od vas ne moze traziti placanje istog, a u slucaju smrti supruga, samo ako vas sin prihvati nasljedstvo (bilo pokretnine ili nekretnine oca), tada nasljedjuje i dugove. S druge strane, ukoliko se razvodite, obzirom da je u pitanju vanbracna zajednica, vi necete imati formalni postupak razvoda, medjutim vas dvoje kao supruznici mozete pokrenuti parnicu podjele imovine kao bracne stecevine u kojoj moze biti postavljen i zahtjev za diobom dugovanja po kreditu. Ukoliko u takvoj parnici sud presudi da ste solidarni duznici po kreditu, tada mozete ocekivati i da banka postavi svoj zahtjev prema vama.
 25. 2 bodova
  Ne valja ti niti ne dati podatke niti ne platiti kaznu. Ja nisam imao situaciju da sam klisao od njih, ali me snimila kamera i bez obzira što sam platio kaznu morao sam dostaviti i podatke o vozaču. Ako nemaš prekršaja od prije, oni ti ne mogu prišiti nešto drugo da je bilo, napiši svoje podatke da si vozio. Kada ti dođe rješenje sa kaznom piši na njega prigovor na sud i tamo navedi da je situacija bila takva da nisi na vrijeme primjetio policijske službenike. Oni prečesto znaju biti zaklonjeni iza drugih vozila, iza razno raznih ograda, živica, zgrada da se ne vide pa i to navedeni da nisu bili dovoljno uočljivi u to doba noći bez obzira na reflektirajuće prsluke koje nose. Navedi da nisu išli za tobom te da nisi mogao znati u datom trenutku da žele baš tebe zaustaviti. Napiši da nisi kažnjavan ako nisi, navedi da radiš za skromnu plaću, da prehranjuješ obitelj. Sve to da li je istina ili nije ti nitko najvjerovatnije neće provjeravati i ako ti je prvi puta možda prođeš uz pola kazne od 3000 kuna i bez da ti uzmu vozačku. U žalbi nemoj pisati da ti je žao i te spike, to ostavi za sud. Velika šansa ti je da će policijski službenik ako se i pojavi na sudu doći nakon pitaj Boga koliko vremena, a u međuvremenu će zaustaviti još podosta razno raznih vozača i vozačica i neće se baš najbolje sjećati XY noći i auta koji je prošao a nije stao. Dakako da će on to imati evidentirano da je tvoj auto bio i ti logički kad će tako pisati u podacima danima MUP-u ali neće moći preuvjerljivo svjedočiti na sudu protiv tebe. Na sudu budi pokoran, drži se priče da ih nisi mogao primjetiti na vrijeme, da nisu bili dovoljno uočljivi po mraku unatoč reflektirajućim prslucima, da ti nije bila namjera bježati, da nisu išli za tobom i to ponavljaj mala plaća, prehranjuješ obitelj, plaćaš kredit za školovanje, stvori o sebi sliku kao o savjesnom građaninu koji poštuje zakone i koji nije imao namjeru već je bio splet okolnosti. Uglavnom sretno.
 26. 2 bodova
  Piše se ona presuda kojom je izrečena kazna čije se objedinjavanje traži, u ovom slučaju to je presuda suda prvog stupnja, a onda se u zagradu može staviti "koja presuda je potvrđena presudom višeg suda broj K-XY/201X od datuma tog i tog".
 27. 2 bodova
  Primjenjuje se br. 1. Vama nije prestao radni odnos kod sadašnjeg poslodavca. Razmjerni dio se daje u 2 slučaja, prestanak radnog odnosa i rad kraći od 6 mjeseci. Bez ulaženja u razna tumačenja jer su odredbe namjerno napisane retardirano.....ako Vas buni ovo drugo, novi poslodavac nema veze s GO koji ste ostvarili kod bivšeg poslodavca. Tako da realno možete imati razmjerni dio kod bivšeg i puni kod novog za ISTU godinu. Ministarstvo rada. Iako imate tone tumačenja kada upišete "pravo na puni godišnji odmor".
 28. 2 bodova
  G-man

  Ugriz psa

  Bojim se da će doprinos ovdje biti vrlo visok što posljedično smanjuje visinu odštete, pa imajući na umu da ozljeda nije teške naravi, postavlja se pitanje isplativosti. Jasno, odluka je samo vaša.
 29. 2 bodova
  Borbena7

  Ugriz psa

  Možete privatnom tužbom ići prema vlasniku pasa kao vlasniku opasne stvari. Svakako ne savjetujem da se sami upuštate u sastavljanje iste, osim ako raspolažete sa pravnim znanjem. Uspjeh u sporu tj. visina odštete bi ovisila o procjeni sudskog vještak (medicinske struke), odnosno o tome koliko bi on utvrdio da ste pretrpjeli štete. Ne bih rekla da ste krivi, ali ste bili poprilično neoprezni. Bez obzira da li se bojite životinja ili ne, nikada se sa tuđim i nepoznatim psom ne stupa u kontakt bez prethodnog odobrenja vlasnika. Znači, trebali ste pitati, da li ga smijete pomaziti, a tek po odobrenju to i napraviti.
 30. 2 bodova
  sivko

  Vožnja mopeda bez vozačke

  Zavisi od suca.
 31. 2 bodova
  Da se to dogodi prvo biste morali nostrificirati/prevesti diplomu, pa nakon toga biste se mogli prijaviti na HZZ. Ukoliko imate hrv. svjedodžbu iz osnovne škole možete se s njim prijaviti ali će vam onda nuditi nkv poslovne.
 32. 2 bodova
  Ruby_Danderfluff

  SRETNA NOVA 2020.

  Sve najbolje, svima svega!
 33. 2 bodova
  BRKICA00

  Prijava poreza

  Za vas je poslodavac obavio prijavu poreza na dohodak kroz JOPPD obrazac tako vi ne morate ništa prijavljivati.
 34. 2 bodova
  Antonio144

  PKK - tumačenje

  Zvao sam ih. Rekli su mi da moram uplatiti 495.09 kn (ne znam od kuda 0.09 lipa). To sam uplatio i miran sam valjda. Radio sam u Zagrebu i tih 635,38 kn je povrat poreza što su mi isplatiti početkom godine. Sada mi je jasnije (Mada ne znam od kuda 9 lipa haha). Zahvaljujem.
 35. 2 bodova
  Trebali biste Vi imati prisutnog vještaka i mjeriti razinu buke u trenutku kada se ona događa, te utvrditi to vještačenjem, a onda nalaz vještaka predati bilo uz prijavu, odnosno uz tužbu. To je jedini način, po mom mišljenju, a taj dokaz je, iako se radi o vještaku koji je plaćen od jedne strane, teško opovrgnuti. Svjedoci isto tako, ako ih imate.
 36. 2 bodova
  tonybaraba

  Rasprava iznova

  Hvala g- man.Nedostajali ste.
 37. 2 bodova
  Spitfire

  PRODAJA STANA

  Zakon o obveznim odnosima navodi da prodavatelj ne odgovara za nedostatke ako su u trenutku sklapanja ugovora bili poznati kupcu ili mu nisu mogli ostati nepoznati. Prema tome odredbe čl.402 navedenog zakona uređuju pitanje nedostataka za koje prodavatelj ne odgovara sa stajališta znanja kupca. Neznanje pozornog kupca je pretpostavka prodavateljeve odgovornosti za nedostatke, dok su kupčevo znanje za nedostatke ili njegova nepozornost okolnosti koje isključuju prodavateljevu odgovornost. Neznanje mora postojati u trenutku sklapanja ugovora, a ako bi kupac saznao za nedostatke poslije perfekcije ugovora prodavatelj bi za njih odgovarao i to je ono prema čemu bi eventualno mogao tražiti smanjenje cijene a isto bi kupac morao dokazati u eventualnoj parnici. Tako prema navedenome u vašim objavama ja baš i ne vidim uspjeh u tome.
 38. 1 bod
  Hvala na odgovoru! Meni je to totalno apsurdno i besmisleno. Kako račun može biti vjerodostojna isprava u ovom kontekstu kada se račun može izdati bez da je posao uopće zatražen a kamoli odrađen? Što je onda vjerodostojno u računu? Ja danas mogu izdati račune za 100.000,00 kuna svakome sa ovog foruma i onda temeljem tih računa pokrenuti ovrhe jer su ti računi "vjerodostojna isprava"? Pa je onda na vama da toršite vrijeme, novac i angažman da pobijate te moje račune? Pa zar nebi bilo smislenije da ja kod pokretanja ovrhe prvo moram dokazati da je posao prvo zatražen, drugo odrađen i treće da nije naplaćen.. Pa onda temeljem toga tražiti ovrhu... U svakom slučaju hvala vam na odgovoru!
 39. 1 bod
  Spitfire

  Legalizacija lođe

  Čim lođa ili balkon gubi svoju prvotnu funkciju na način koji ste spomenuli, bez obzira bi li nešto rušili ili ne, potrebna je dozvola za rekonstrukciju, suglasnost suvlasnika...
 40. 1 bod
  Po meni, ne bi mogli, jer kad ima više istorodnih obveza između dužnika i vjerovnika, pa ono što vjerovnik ispuni nije dovoljno da bi se mogle namiriti sve obveze, a ne postoji o tome sporazum dužnika i vjerovnika, uračunavanje će se obaviti onim redom koji odredi dužnik najkasnije prilikom ispunjenja (čl. 171. ZOO-a). Plaćanjem točno određene uplatnice na kojoj stoji točno određeni poziv na broj i opis plaćanja koji glasi: plaćanje po računu broj taj i taj (kako na uplatnicama A1 obično stoji), meni se čini da je dužnik odredio što ispunjava (međutim, nije mi poznata praksa suda o tome i znam da vjerovnici često zatvaraju najstarije obveze tako da bi time doskočili zastari...)
 41. 1 bod
  Nema se tu šta tražiti olakotna okolnost, već ga treba najstrože kazniti za primjer ostalima tako da takva djela ne padaju više nikom na pamet! Budite sretni da nije još koga upucao.
 42. 1 bod
  drot13

  Krađa

  Policija nije napisala prijavu, nego su samo evidentirali krađu, a trgovina može sama tužiti ako želi. U pravilu ne tuže ako je roba neoštećena vraćena, a ako će joj se ponavljati, može se dogoditi da uđe u zonu kaznenog djela po službenoj dužnosti, pa ju tuži i policija. što se tiče potvrde o nekažnjavanju i drugim evidencijama, i dalje je čista.
 43. 1 bod
  pinko

  grobno mjesto - ovrha

  Sutra predajem podnesak, javim kad bude što novoga. Ugodna večer.
 44. 1 bod
  Afroditta

  Skracenje kazne zatvora

  Hvala puno na savjetima! Zahtjev cemo predati odmah sutra! Takodjer sumnjam u pozitivan ishod al ne gubimo nista. Svako dobro u daljnjem radu!
 45. 1 bod
  sivko

  Nemogučnost registracije vozila

  Kad nastupi zastara podaci se brišu automatizmom.čl.13 https://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/2014_01_1_33.html
 46. 1 bod
  sivko

  Krivo navedeni članak zakona

  Možeš tu "grešku" koristit na sudu koji će dati nalog na se to ispravi pa će nalog bit valjan.
 47. 1 bod
  Ne krše Zakon o radu, jer je primarni pravni izvor za Vas Vaš ugovor o radu (zakon se primjenjuje samo ako neko pravo ne uređuje ugovor o radu). Pitanje je krše li ugovor. Ako Vam se isplaćuje plaća u valjanom bruto iznosu, ona se primarno gleda u slučaju spora (jer se plaća ugovara u bruto iznosu, ne u neto iznosu), tako da ako se ne isplaćuje u valjanom neto iznosu, po mom mišljenju nećete uspjeti u slučaju spora. Nije to jeftinija opcija samo poslodavcu, jeftinija je i Vama, jer Vi na ovaj način dobivate van nešto što biste inače davali za poreze i doprinose.
 48. 1 bod
  G-man

  Uvjetni otpust iz zatvora

  Ukoliko kazna zatvora iznosi 8 mjeseci, a 2 su već "izdržana" kroz istražni zatvor, nakon još 2 mjeseca nastupit će polovica izdržane kazne zatvora i tada ćete moći podnijeti prijedlog za uvjetni otpust. Raniji prijedlog bit će odbačen kao preuranjen, a procedura je procedura, ne možete je požurivati ili preduhitriti. Nadležan je Županijski sud na području kojeg se nalazi zatvor odnosno kaznionica u kojoj izdržavate kaznu zatvora.
 49. 1 bod
  maria0308

  Uvjetna osuda

  Za sada sve ok. Koliko znamo nije se nitko žalio pa nije ni dolazilo do pitanja opoziva.
 50. 1 bod
  sivko

  Kleveta određene javne grupe ljudi

  Mogu ga tužit i pri tome moraju dokazat da nisu lopovi. Da su htjeli tužili bi ga.Čim je štampao majice pomogao je hrvatskom gospodarstvu.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×