Jump to content

Predvodnici


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 18.08.2018 u svim područjima

 1. 1 bod
  Spitfire

  Novac iz pricuve

  Može.
 2. 1 bod
  frenki zg

  Vlasnicki list nije cist BiH

  Pa,,naravno - ko če drugi - to uvjek radi stranka kojoj je u interesu da nešto - riješi - naslijedi. potvrda za umrle osobe se vadi..isto..kao kad zatražite ..npr. rodni list. poz.
 3. 1 bod
  drot13

  Zastara računa za mobitel

  Zastara nastupa samo ako nisu po tom računu ništa radili, ali oni će te tužiti, bez ikakvih problema. Čim to naprave, zastara je 10 godina (opet, ako se ništa po tome ne radi), tako da nemoj računati da ćeš se na ovaj način izvući plaćanja.
 4. 1 bod
  Ruby_Danderfluff

  oporuka,nasledstvo

  Mišljenja sam da ne morate tražiti, jer sud, u konkretnom slučaju Općinski građanski sud u Zagrebu, raspoređuje ostavinske predmete javnim bilježnicima u rad. Stoga, ako su Vam sa suda rekli da nije provedena ostavinska rasprava, prilično sigurno nije. Ono što Vas zanima, čini mi se jest postoji li netko tko je u njezinom posjedu, a to možete saznati samo raspitivanjem uokolo.
 5. 1 bod
  Ne možeš registrirati jedino ako si evidentiran u registru neplaćenih kazni. To možeš provjeriti u policijskoj postaji ili stanici za tehnički pregled.
 6. 1 bod
  Spitfire

  Gradnja apartmana i stanova

  Samo bih se nadovezao da zakon ne poznaje termin montažne, drvene, kamene 3D isprintane ili bilo kakove slične druge građevine, te mora biti usklađena i projektirana sa protornima planovima kao i zadovoljiti sve temeljne zahtjeve za takovu građevinu, mehaničke otpotnosti i stabilnosti, energetske učinkovitosti, protupožarne i dr. Samim time što je navedeno da bi se radilo o 80m2 ne može se ni na koji način smatrati pokretnom.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+02:00
×