Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Predvodnici


Popularni sadržaj

Prikazan je najviše praćeni sadržaj o 10.12.2018 u svim područjima

  1. 1 bod
    drot13

    Noćni klub u kući i glasna glazba

    Najbitnije što zakon kaže je to da je nadležna lokalna samouprava, pa kakva uprava, takva pravila. Najbolje bi bilo da se skupi više stanara, sroči i potpiše prijavu da im smeta buka, te da ju pošalju na policiju, komunalno redarstvo i sve inspekcije (sanitarnu, poreznu, carinsku, požarnu i sve druge kojih se možeš sjetiti, a još i ZAMP-u), kao i na jedinicu lokalne samouprave. Svatko od njih bi trebao provesti nadzor iz svoje nadležnosti i, u slučaju utvrđenih nepravilnosti, pokrenuti odgovarajuće postupke koji mogu rezultirati kaznama, a i zatvaranjem lokala. Poslati prijavu, za mjesec dana pitati što je s tim i tako dok se ne riješi. Vjerojatno neće ići tako brzo, ali što prije pokrenete, prije će se riješiti. Dok se ne riješi, kada je buka po noći, zovite policiju (ne morate se predstaviti, može i anonimno) da se bar stišaju.
Ovaj popis predvodnika je postavljen na Zagreb/GMT+01:00
×