Jump to content

santolina

Korisnik
  • Broj objava

    371
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Postignuća

  1. Na interentu tj imenik.hr objavjeni su naši podaci-telefonski broj i adresa bez našeg pristanka (Piše da svi korisnici pristaju preko T-coma na objavljivanje podataka???-nikakav pristanak nismo dali) Taj telefon je ugašen dulje od 2 godine i svejedno i dalje stoji sa adresom. Poslali smo im neku poruku na koju ne odgovaraju a kontakt telefona za brziu i efikasniju uslugu (obostano zadovoljsto je misaona imenica-jer ovdje se radi o uzurpiranju privatnih podataka da bi se zarađovalo na reklamama) naravno nema-jer tko ce placati operatera na telefonu . Mislim da smo iskorišteni jer ponavljam : mi nikakav pristanak u startu nismo dali da naši podaci budu javno objavljeni na netu a ne mogu stupiti u kontakt s nikim da se to obriše jer je sve perfidno zamisljeno. zahvaljujem na paznji tj citanju
  2. Niste u pravu, govorite hipoteticki. Istina je da je to bila organizirana skupina koja je uvijek radila iste stvari i dobro su se poznavali, tako da bi i nakon toliko godina svak od njih znao tko je bio u toj grupi. KaD je to zavrsilo jedan od njih je rekao curici nemoj to nikome prijavljivati-(policiji)-ja cu se potruditi da te vise nitko ne dira-i na tome je ostalo-zna se tko je taj covjek i znao bi navesti sve osobe. U USA takvi zlocini ne zastarjevaju (doduse mislim da je ipak 20 g ogranicenje). (ne radi se o meni-tj nije moj slucaj)
  3. Djete je vidjelo u brata da je kupio krempite.....itislo i ono tj ona-vec je bio mrak i naruvcila 2 kolaca-pitali su je vode.vode nijr htjela (mozds bi je i drogirsli) Okuipli su se momci nekoliko godina stariji oko nje i silovali su, Proslo je 34 g i zelimo ih sve prijaviti ali ne znamo koi je korak, da li je palo u zastaru i ako su bili maloljetni da li odgovaraju? dOKAZANO JE DA CURA IMA MENTALNIH PROBLMA KOJE NISU TADA JASNO VIDLJIVE i zbog toga je cad izgleda dosla i drugi put. Zamolila je jednog od njih da je vozi autim na pregled ali nije htio-samo ju je uvjerio da ce sada sve stati. Ima li samse pokretati ovakav spor i tko se time bavi?U pozadini price je mrznja lokalnih stanovnika na doseljenike koji "imaju bolji standard" itd itd,skolovani su, uređeni-i to sve njima smetalo i zeljeli su ih poniziti.to je bilo 81. go Koji bi se odvjetnik uhvatio ovakvog slucaja
  4. Pricuvu nikada ne placa nakmloprimac jer je to duznost vlasnika stana a da ne govorim kako to obnavljanje fasade je lopovluk i sprega izvodjaca,predstavnika stanara i uprave da moras na kraju placati 3 puta vecu pricuvu od uobicajene (niko ne pita ima li se) na 7 g. Prevario vas je nabrzinu-na koliki rok je najam? Ne znam koliki je stan ali mi rezije djeluju visoke? Imate li odvojeno mjerilo i svoje racune? Upali ste u neobrano grožđe. Pa sta ako ste i potpisali nesto-imate se pravo zaliti i dokazati da ste bili u zabludi tj da ste prevareni-taj vas dere ko ovcu.
  5. Nijedan najmoprimac ne cuva stan kao svoj -sad cete vi mene napadati ali vidjela sam sve i jasno mi je da gazda stana mora imati rezervni kljuc u slucaju pozara, poplave i sl nepredvidjenih situacija i stete. U koliko je doslo do kradje zasto ne zovete policiju i imate ujedno razlog da iselite iz stana tj prekinete ugovor? -5 g moja mama iznajmljuje stan i najmoprimci prstom nisu mrdnuli-cekaju da se sve raspadne pa da odu na drugo mjesto, kao da su u hotelu-nema ih danima-nitko ih ne uznemirava i nikada ne dolazi bez najave ali sta npr kad nih nema danima i desi se neka poplava ili nesto slicno? Desavalo se isto tako da neki odu bez da vrate kljuc, morali smo ih zvati da donesu kljuc-to bi nonsalantno odradili kad bi im bilo usput-nedaj Boze da dodju ciljano radi toga, ostavljali ga na terasi u vrtu itd itd...Obicnu cijev od klime nisu znali staviti bez nas, frizider kad im ne radi zovu nas...nikad nista da bi ulozili-niti minimum i tako to ide dok se sve ne upropasti.
  6. Imasd li racune kada si renovirao? oji su ti majstori radili tj imaju li oni u evidenciji da su radili na tvom stanu s tocnim datumom? Datumi bi se trebali poklopiti s ulaskom novim stanara?
  7. PO logici to ispada njen suprug (nsi naveo da li te zove muska ili zenska osoba) jer jedino on bi mogao imati toliko energije za sve ovo i ocito da zeli spasiti brak na ovako cudan nacin nagovarajuci tebe da pricas sa tom zenom-bas cudna i nesvakidasnja situacija.
  8. Preko HZZO smo se upisali kod novog zubara. Sama procedura je trajala mjesec dana + mjesec dana smo cekali termin. Sada opet isto:pocetkom 12. mjeseca zovem,kaze zovite krajem mjeseca za termin....nazovem i dobijem termin krajem sijecnja. Ima li to smisla? Zasto primaju nove pacijente ako ne stignu obraditi tj pruziti svima uslugu niti 1 put mjesecno? Postoji li neko pravilo koliko cesto te zubar mora primiti ?Ako oni dobijaju "glavarinu" po broju upisanih onda i mi imamo valjda neka prava. Pravilo je i da se mora cekati 6 mjeseci da se promjeni zubar...ispada da cemo cekati tih 6 mjeseci pa traziti novog.
  9. Ruši Vam autoritet . Pokušajte to spriječiti kako znate.
  10. Da, hvala jos jednom. Zaboravih prosli put napisati da osim sto nema placu, nema ni imovine na sebi tako da se nemam od cega naplatiti sve i da dobijem parnicu-upozorili me drugi koje je preveslao. Zalosno da se u ovavim slucajevima nemamo kome obratiti za povrat novca a mi "koji imamo nesto na sebi" i radimo bojimo se svake ovrhe i neplacenog racuna. Objavila sam javno na oglasniku tamo gdje sam ga i nasla i upozorila ostale ljude tako da su mi se javili nekoliko njih koje je prevario i ocito da takvi kao on znaju rupe u zakonu i debelo ih koriste.
  11. Da, mogu ga jedino prijaviti za rad na crno da ga zeznem. Lik je u međuvremenu ostao bez posla tako da je socjalni slucaj i da dobijem parnicu sto mi ne pada na pamet za 440 se povlaciti-nemam se od cega naplatiti. Do tog dijela novca sam dosla jer sam ipak imala potvrdu na koju mi se potpisao i sigurno se bojao da ce odgovarati. Za materijal me zavlacio da ce vratiti naknadno, da nije kod njega -zadnja verzija da ga je kolega ugradio u drugi namjestaj pa da ocekuje povrat od njega-ugl. s njim bi psihijatar trebao imati posla. Bili smo mu i na kucnoj adresi ali sta imam od toga-da se tucem s njim ...nema smisla ni zakona po kojem mogu vratiti ovaj ostata novca.. Poz
  12. Hvala na svemu, dala sam mu rok i vratio mi je novac tesko mukom. Ostalo je jos 440 kn u materijalu a za to nemam potvrdu i ne mogu mu nista. DORH prima optuzbe samo od 1000 kn na vise. A za privatnu tuzbu radi 440 n nemam snage. Tako da me ipak prevario kao i druge koji su mi se javili u inbox i ne mogu mu nista jer je socijalni slucaj i nemaju se od cega ni naplatiti, jos ga hrani udruga 4+
  13. Ovo je i dokaz sta se sve moze kod javnog biljeznika potpisati
  14. Ima ih koji su specijalizirani za privredni kriminal, za zenska prava, koji vole npr da kopaju po zemljisnim knjigama tj za nekretnine, za brakorazvodne parnice ....ali za studente tj tu skupinu nisam cula a da napises problem pa da vidimo gdje problem spada -pod koju kategoriju?
  15. Ne bih vise da smetam ali odrasla osoba zna da "nema dzabe ni kod stare babe" i trebala je biti svjesna da nesto stoji iza toga, dobrocinitelja nema - ne postoje ljudi koji bacaju pare .
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija