Jump to content

eldridž

Korisnik
  • Broj objava

    28
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Na šifru F43.1 dodana je šifra F29.Zanima me da li su te šifre kako povezane i da li se na temelju te naknadne F29 može tražiti ponovni postupak za povećanje omjera(rat-mir).
  2. japa007,ako si iz Varaždina i bio u SJP možemo kontaktirati,naime ja sam ti imao sličan slučaj prije 6 godina(osim ako se zakon nije u međuvremenu promjenio) i tada sam na prvostupanjsko rješenje podnio žalbu i dalje bio na MUP-ovoj skrbi.Nakon odbijanja žalbe podnio sam tužbu i dalje sam bio na skrbi sve do sudskog rješenja.Pozdrav.
  3. U istoj situaciji je i jedan moj kolega.Dobio je 2009g opću sa omjerom 20/80,bez RVI ali je to odbio i tužio je.Do dan danas tužba nije riješena.Sad njega interesira u kakvu će mirovinu ići,s obzirom da se 2009g. u 11.mj. zakon promjenio.Da li mu nakon rješenja tužbe(negativno) ostaje onih 20/80 ili ide po novom zakonu.Ima negdje oko 18g staža+beneficija.Sada je još na onoj MUP-ovoj skrbi. Ako netko zna nek odgovori.
  4. Molim da mi odgovori netko tko zna,ili je prošle godine imao slučaj.Zanima me da li dijete od HRVI 20% stalno ima kakva prava,kakve dodatne bodove ili bilo što drugo,prilikom upisa u srednju školu.Hvala.
  5. Mislim Commando da baš i nije tako.Trebao bi negdje nabaviti ogledni primjerak tužbe,jer u tužbi ne treba pisati sve ono što i u žalbi jer ti oni tamo takvu tužbu neće ni pogledati.Nek me ispravi neko tko zna,ali mislim da tužba mora zadovoljavati neku formu,moraš izričito navesti za koji dio tužiš.Moje mišljenje.
  6. Ne znam kako možeš bulazniti takve gluposti.Po tvojoj teoriji taj tvoj "nazovi"prijatelj nije ništa kriv.Policija ga je bez veze maltretirala, nemaju drugog posla.Pa valjda znaš da za pretres nalog treba dati istražni sudac,a on ga za gluposti i baš ne daje,tako da mislim da tvoj prijatelj i nije baš tako nevin,ili ti nisi u potpunosti bio iskren u svojem pisanju.Neznam onda čemu uopće takova rasprava.
  7. O toj tvojoj tvrdnji može se raspravljati u nedogled. Ima ljudi sa spomenutom dijagnozom koji nisu nikad platili kaznu za parkiranje a kamoli nešto teže, a sa druge strane čitam danas u jednom dnevnom listu kako je naš dični Čaćić od dobivanja vozačke dozvole do danas skrivio čak četiri teške prometne nesreće pa ipak nikome nije palo na pamet da mu je uzme.
  8. Josip 58,ako su ti to podaci od ove godine,ako si ove godine bio na vještačenju onda ti je Durin izračun točan,ali ako si na vještačenju bio prije, recimo 2006 godine kao večina nas, a rješenje ti je 2010 postalo pravomočno onda ti možda pomognu podaci od mojega kolege koji ima iste parametre kao i ti i dobio je izračun na 3700kn.
  9. Mislim da ti je viši policajac-časnički namjesnik,a policijski narednik -satnik
  10. To sam mu i ja pokušao objasniti ali neznam da li se pravi grbav ili je.
  11. Sutina11 svaka čast,ali ne možeš vrijeđati i umanjivati doprinos ostalih branitelja, time više što ih ne poznaš,pa niste vi i svemirac jedini oslobodili Hrvatsku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija