Jump to content

mc7

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno na odgovoru, tako sam i sama mislila da će biti, ali mi je trebala potvrda. Sada mi je puno lakše. Još jednom zahvaljujem!
  2. Molim vas ima li tko bar neki savjet, hitno mi je!
  3. Molim vas ako je moguće da mi netko da savjet. U velikim sam problemima. Dobila sam sporazuni otkaz kao tehnološki višak 8.5.09. Zbog maltretiranja na poslu dobila sam slom živaca i završila na bolovanju 20.4.09. Radila sam u trgovini koja je u vremenu mog bolovanja napravila inventuru i iskazala veliku svotu manjka, a osim toga terete me i za velke tel. račune isl. za što zaista nisam kriva. U izvanrednom otkazu stoji da će me kazneno goniti. Kako da se zaštitim? Molim vas pomozite što prije, jer upravo pišem prigovor na vanredni otkaz. Osim toga, znam da će mi trebati odvjetnik, pa ako ima netko za preporučiti nekog dobrog za radno pravo. Pomozite ljudi, molim vas.
  4. Zar nitko ništa ne zna. Help, please!!!
  5. Iznad moje kuće prolazi žica dalekovoda koji je izgrađen 5 godina nakon izdavanja građevinske dozvole za moju kuću koja u trenutku podizanja dalekovoda nije bila dovršena. Namjeravam podići kat kuće. Hoće li mi uopće dozvoliti gradnju!? Imam li pravo na kakvo obeštećenje u vezi tog slučaja. Napominjem da se radi o najjačem dalekovodu, ne znam sigurno ali mislim da je 400W.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija