Jump to content

viki111

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je viki111 objavio

  1. Tko je sad tu upravu, zadnja dva su totalno oprečna odgovora . Molim da mi odgovori stručna osoba (pravnik) a ne da netko lupeta gluposti.
  2. Da ali postoji i ona strana, da sam ja 10 godina ulagala u tu kuću, zbroji samo režije u tom periodu pa ćeš vidjeti koliki je to novac, a da ne pričam o održavanju, jer kuća je stara 30 god i na njoj počine sve polako odlaziti. Tko će meni vratiti za to?
  3. Postoji nedavno osnovana udruga u RH koja se bavi problematikom razvoda i djece od strane očeva - otac.hr, i imate blog od osnivača na večernjem.
  4. Problem je slijedeći... Ja sa svojim nevjenčanim suprugom živim u kući mojih roditelja već 10 godina. Roditelji mi žive vani, a ja sam preuzela skrb o baki (maminoj mami). Ona ima mirovimu (koja je toliko jadna da nije vrijedna spomena), pa ja već 10 godina znači financiram baki liječenje, lijekove, hranu, odjeću itd. još je k tome nepokretna, znači radim sve ono što rade med. sestre po bolnicama. K tome još i održavam kuću koja ima cca. 400m2 (samo struja mjesečno je 600kn), znači plaćam sve režije, radimo popravke na kući, održavamo voćnjak, vinograd itd. E sad je problem u tome što moji roditelji već 10 god ne odobravaju moju vezu (jer je stariji od mene 10god) i za par godina se namjeravaju vratiti u RH i mene izbaciti van iz kuće (to su mi otvoreno rekli). Ja bi otišla i ranije, ali baka ne želi u dom, a ja je previše volim da bi je napustila (ona me i odhranila), nevjenčani suprug se doselio kod mene iako smo mogli biti u stanu u Zg, ali je došao zbog bake i isto tako sve novce koje zaradi daje u tu kuću. Molijm odgovor, koja su moja prava, mogu li me samo tako izbaciti van? Imam li ja pravo ako odluče prodati na nekakav nužni dio? E da i nisam prijavljena na toj kući, jer me tata nikada nije htio prijaviti ali svi znaju da sam tamo već dugo.
  5. Hvala na odgovoru. Ali situacija je ovakva, mi smo sa odvjetnikom dogovorili da ćemo platitit sve njegovoe troškove nakon što mi dobijemo odštetu, tj. dogovorili smo de na postotak. Ali napominjem, to je kod njega već 15 godina i ne mrda nigdje. Da li ja njemu moram isplatiti sve njegovoe troškove prije nego povučem spis tj. dam ga nekom drugom odvjetniku ili... Ja znam da je on imao troškova koliko hoćeš, ali čovjek je stvarno nesposobna ljenčina. Taj slučaj je toliko kristalno jasan. U to saobraćajki prije 15 godina jedna je osoba poginula (majka 3 djece) a druga ostala 90% invalid koji je nakon toga izgubio posao itd i ostao samohrani otac to troje djece. Molim pomoć.
  6. da, ali zaboravih napisati da on nije ništa potpisao kad je puhao itd.
  7. Nadam se da sam na dobrom mjestu postavila pitanje. Vodimo sudski postupak sa Triglav osiguranjem iz Slovenije, i naš odvjetnik nam obećaje nagodbu već dvije godine i nije se pomaknuo sa mjesta, čak štoviše nedavno je bio i u jednoj aferi tako da je malo bio u zatvoru i sad kad je izašao nikako da nas primi i prihvati se slučaja koji vodi od 1992. Što napraviti? Kako promijeniti odvjetnika?
  8. Pomoć! Prijatelja mi je prošle godine u 12mj. zaustavila policija nakon slavlja mog rođendana. Doslovce nam je kafić bio preko puta, ali eto mi išli sa autom i haltali nas. Frend je puhao i naravno napuhao 1,62. Uložio je odmah prigovor i sad je nedavno dobio neki poziv ili nešto ali ga nije bilo doma, pa mu starci nisu htjeli to preuzeti. Što dalje nakon ovoga? Postoji li mogućnost da se izvuče? Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija