Jump to content

Giocatore01

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, u nemogućnosti sam pojaviti na istražnom ročištu županjiskog suda, zbog ozljede dobivene uslijed prometne nesreće. Naime, padom sa motora stradalo mi je koljeno. Nije ništa jako strašno ali barem dva tjedna ne mogu hodati. Moje je pitanje kako da obavijestim sud, tj. koja je procedura, tim više što sam nezaposlen pa ni ne mogu otvoriti bolovanje kao dokaz sudu? Hvala vam unaprijed!
  2. Poštovani, da li netko zna kakav je sudac ############# Strog, pravedan, samovoljan itd, itd.... naime radi se o istražnom postupku pronevjere po članku KZ-a 344 stav 1 i 3. pa me zanima kakav je sudac?
  3. Hvala puno na info. Da li ime netko drugačije mišljenje o jačini dokaza grafološkog vještačenja? I koliki je prosječan vremenski period od razgovora u policiji do ročišta? Da li je moguće izvan sudski se nagoditi sa osobom koja je podigla tužbu nakon obavijesnog razgovora u policiji i kako onda u većini slučajeva postupa sudstvo tj. državno odvjetništvo? Hvala puno na odgovorima….
  4. Poštovani molim Vašu pomoć! Dobio sam poziv za obavijesni razgovor po čl.345 st 1. i 2. te mi je rečeno da će se vršiti u policijskoj stanici i grafološko ispitivanje rukopisa .... Pitanja glase: Koliko je izjava dana na policiji, važeća na kasnije na sudu? Koliko jačinu dokaza na sudu ima grafološko vještačenje? Koliko je ono vjerodostojno?.da li se može desiti da tim vještačenjem dokaže da rukopis na dokumentima je moj, makar nisam ja pisao? Koliki je prosječno vremenski tijek od informativnog razgovora do ročišta na sudu? ... i zadnje pitanje, kako u većini slučajeva naši sudovi presuđuju u takvim parnicama? Puno hvala na brzom odgovoru!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija