Jump to content

iuristica

Korisnik
  • Broj objava

    27
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. koja su u smisli KZ teška kaznena djela? da li su to ona kvalificirana kaznom dugotrajnog zatvora ili...?!
  2. da li zna netko, direktno, iz iskustva ili poznanastva, osobu koja nije polagala pravosudni ispit jer ima magisterij? da li to uopće postoji?
  3. kad ugovor ima svojstvo ovršne isprave?
  4. sad sam primjetila na rješenju o upisu da mi je upisana kriva k.č. od one one koja je u rješenju o nasljeđivanju.rok z ažalbu je prošao prije mjesec dana. što sad?
  5. ako smijem pitati gdje to piše? jer sve osobe koje sam kontaktirala kažu da su dobile presudu i obavijesti od suda neovisno o punomoćniku.
  6. ako sam odvjetniku potpisiala punomoć da li je on dužan obavijestiti me o održanim ročištima? i ako je sud donio presudu da li je dostavlja meni ili odvjetniku ili oboje? desilo mi sljedeće: potpisala asm punomoć i odvjetnik me nije obavješatao o ničemu čak ni da je donesena presuuda. samo mi je jednog dana došlo rješenje o ovrsi -(
  7. i dalje ništa... je li komplicirano ili je tema neinteresantna?
  8. u mom uzaludnom pronalaženju odgobora čak i u gruntovnici, nisam naišla na neko rješenje pa ako tko ima kakav prijedlog... tu sam. i čekam. više glava zajedno je pametnije nego moja jedna!
  9. e i još nešto. imam problem u terminnologiji. ako jedan ugovor jo traje i trajat će do 2009. a ovaj drugi ne može stupiti na snagu iliti primjenu dok ne istekne ovaj prvi- kako se to kaže? da ovaj prvi ugovor ima pravo ugovornog prvenstva ili što?
  10. da li kad pišem očitovanje npr. na zahtjev za mirno rješaavanje spora (u mom slučaju) moram poštovati neku formu ili bar što da napišem u zaglavlju? zamilila sam očitovati se po točkama zahtjeva. ok?
  11. možda jesam dosadna ali pitam samo ako može kakva natuknica pa u ja već dalje kopati...
  12. ili da tražimo povijesni prikaz i zahtjev za izmjene?!
  13. e tu sad nastupa problem. neki dan sam se toga sjetila i vidjela da je pravni slijednik spomenutog PIK-a DRUGI GRAD! tj. susjedni grad s kojim graniči općina.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija