Jump to content

buda2

Korisnik
 • Broj objava

  1590
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

buda2 je zadnji put osvojio dan ožujak 14 2017

buda2 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O buda2

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

3378 pregleda profila
 1. Priznavanje HRVI

  Kako niste nestrpljivi ??? Sjećam se da je 2006. drugi izlazak ( zakonski 12 mjeseci između dva izlaska) na PLP kasnio 3 mjeseca (a koliko tek rješenje) i ljudi ( branitelji) ostali živi i zdravi.malo strpljenja.
 2. Priznavanje HRVI

  Što dobivate kad Vam poštar uruči kovertu sa rješenjem ? ( nestrpljivi ste u čekanju rješenja )
 3. Omjer 30% 70%

  Mister- X , ne tvrdim u postu da je u redu da netko ima 20% a netko 100% vojnog dijela ,jer je činjenica ( kao što sam naveo u postu ) da nitko nije bio bolestan prije DR ,a nije moguće da svi imaju 100% iz financijskih razloga ( mjerodavni su napisali takav zakon) .e to morate pitati nadležne kako je "propisan" kriterij za određivanje težine traume a time je određena i visina mirovine , uz ostale parametre ( dragovoljac,čin).kad bi svi branitelji imali 100% vojnog dijela svaka mirovina bi bila veća za. minimalno 1ooo kuna. ali sve je to netko unaprijed izračunao pa vještaci onda određuju omjere.da toga nema vještaci ne bi bili ni potrebni.
 4. Omjer 30% 70%

  Ako povečanje vojnog dijela mirovine nije "povečanje" mirovine ,što je to onda kod Tebe ? Samo statifakcija da su bio u DR i kao takav obolio ( da se vidi da imaš velik vojni omjer ) ??? Na komisiji,temeljem medicinske dokumentacuje "određuju" se stresne situacije koje su dovele do psihičkih poremečaja.e sad šta kome i kako piše u nalazima o tom potom.vještak je taj koji određuje "težinu" bolesti a time i omjer. Nitko nije bio psihički bolestan prije DRa, pa bi svi trebali imati 100% vojnog dijela.Da li je to uopće moguće ???
 5. pravomoćnost ustupljenih dionica hrvi

  Pravomočnost ističe 30 dana od zaprimanja rješenja u slučaju da ne pokrenete upravni spor.u cerpu ne odugovlače jer naprosto nemaju interesa.dobili ste dionice kakve ste dobili ali po "iskustvu" sa njima to obavlja jedan čovjek ( koji mi je jednom rekao da ima jednu glavu i dvije ruke pa kad se stigne stigne ) i svi čekaju a dionice padaju i padaju.večina je tako prošla pa ni Vi niste iznimka.ostaje Vam samo da se (sa razlogom) ljutite.
 6. Je je.kad se zaposliš 😄😄😄
 7. Priznavanje HRVI

  Ali se ipak sekirate.stalno se informirate kad će rješenje,koliko dugo se čeka ....ostavite neka vrijeme riješi sve.strpljen -spašen.nemočni ste da išta možete ubrzati.LP
 8. Priznavanje HRVI

  Dečki dobili na PLP 20% i DLP potvrdilo a oni " zaboravili " na kontrole do iduče komisije (drugi izlazak na PLP).dobili mirovinu i mislili "gotovo".
 9. Priznavanje HRVI

  Ima i takvih slučajeva.ja ih znam.
 10. Priznavanje HRVI

  Bez ljutnje, ovo se odnosilo na Vaše prijašnje postove gdje Vi pitate i odmah odgovarate sami sebi.napišite na papir nešto što mislite pitati pq lijepo prepišite "pravo " pitanje pa ćemo Vam odgovoriti.
 11. stručna procjena hrvi

  Kad dobiješ rješenje javi se .da li si u mirovini ili radiš ( bolovanje) ?
 12. Tako nekako.a u izbornoj godini prvi dio 5% 😀😀, a nakon izbora -10% 😭😭😭.
 13. Nadaš se povečanju mirovine od 3% ????
 14. Priznavanje HRVI

  Ima puno toga za reči a ne zna kako ???? .
 15. Priznavanje HRVI

  Da li će se nešto promijeniti i što dobivanjem rješenja PLP ako rješenje čekate 21 dan ili 30 dana ?? Rješenje ionako ide na DLP pa je taj " ishod" za Vas bitniji.
×