Jump to content

buda2

Korisnik
 • Broj objava

  1522
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  3

buda2 je zadnji put osvojio dan ožujak 14 2017

buda2 objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O buda2

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

2875 pregleda profila
 1. 2,2 + 1,1 = 3,3. čista matoška.kod nas bi ,s obzirom na cijene ,najmanje trebalo biti 5%.
 2. Kako bi Slovenci rekli : kar bo pa bo
 3. sanjao sam 8%. 😀 (ali se ne sjećam na koji vremenski period 😇😇😇 ).šta bude bit će.računaj na 0,8%, a sve više će biti će premija.
 4. Uvecanje mirovine po borbenom sektoru?

  Nemožete paušalno računati povećanje mirovine.povećanje ide po danima provedenim u DR.što više dana veće povećanje.
 5. Iz profesionalne u opću

  Koga ćeš moljakati da Ti daju omjer kakav želiš ??? Vještaka ?.Pa svi bi onda opču i barem 80% vojnog dijela.Ovo prvi put čujem.pa ne ideš na piju da bi dobio 100 grama nečega đabe.znaju oni koliko odprilike možeš imati visinu mirovine a i kasa je više prazna a ne puna.zašto nisi tražio izračun 20% vojnog dijela i profesionalnu ?
 6. Ukidaju mi bolovanje!?

  Da li će vlasnik poduzeća ili obrta koji zaposli umirovljenog branitelja u općoj mirovini morati plačati doprinose za istoga ?
 7. Odlazak u Njemačku

  Nazovi u vezi Tvog pitanja 031 220 245 gđa.Jadranka ( pravnica).sve će Ti potanko objasniti i bit ćeš zadovoljan odgovorima.pozzzzz
 8. Odlazak u Njemačku

  Pravnik tumači zakon kako je napisan.ne tumači svatko svoje. Sumnjam da će Ti netko reči : "imam mirovinu sa statusom rvi i šljakam u Njemačkoj a to sve ide po zakinu tom i tom." te se stvari kriju.
 9. Odlazak u Njemačku

  Zašto se ne prošetaš do prvog Mirovinskog i to isto ponoviš njihovom pravniku i dobiješ konkretni odgovor ? Nema rekla - kazala.
 10. Ukidaju mi bolovanje!?

  Problem je u tome što jedan dio ljudi na forumu pri postavljanju pitanja većinu stvari bitnih za odgovor ne napišu i onda izvlačiš iz njih dodatne informacihe kroz par postova, a neki sada poput Tebe ,opisuju stvari "zbrda zdola" i moraš se pomučiti da saznaš "što je pjesnik htio reći ". Smatram da se ima vremena napisati kvalitetno pitanje i dati kvalitetan odgovor.nema žurbe.
 11. Ukidaju mi bolovanje!?

  Znači li to (kako sam shvatio)da nisi išao na komisiju za promjenu iz profesionalne u opču ? Dobio si samo tako : otvorio bolovanje i "uskočio" u opču.zanimljivo. Kako si mogao otvoriti bolovanje ako si temeljem ptsp već dobio profesionalnu ? ( bio u mirovini )
 12. Prevare pri stambenom zbrinjavanju

  Šta Tebe muči ? Post je ono "boli glava." zašto si maknut sa liste?
 13. Zahtjev za RVI

  Hvala.nikad nisam nikamo nosio rješenje a svake godine dobijem neki sitni povrat ( 120 kn ), a na isplatnoj listi od mirovine se nevidi da plačam porez.
 14. Zahtjev za RVI

  Gdje se prijavljuje status RVI ?
 15. Liječničko povjerenstvo

  Kako je mogao zakasniti sa predajom ( predpostavljam 2005) ako se uopće ne liječi ? Šta je mogao predati onda a šta može sada ako nije nikada bio kod doktora ? Osnova za utvrđivanje statusa RVI je medicinska dokumentacija koja dokazuje bolest kao posljedicu sudjelovanja u DR.
×