Jump to content

buda2

Korisnik
  • Broj objava

    2201
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    18

buda2 je na 23. prosinca 2023 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što buda2 objavi!

1 pratitelj

Nedavni posjetitelji profila

6666 pregleda profila
  1. Ako Ti mama posjeduje auto neka ga pokloni Tebi i kao vlasnik vozila ne moraš plaćati naknadu za ceste pri registraciji.ujedno imaš i popust kod ugovaranja osiguranja za auto ( svoj auta davno " poklonio " supruzi ).
  2. Što je 22.siječnja odgovorio štovani huskyCRO ?
  3. Ali je bitna osnovica a i visina plaće tokom radnog staža.🤔
  4. Nije uopće bitno koliko dugo čekate.bitno je koje ćete dionice dobiti.da li ih možete prodati i koliko će te dobiti od nominalne vrijednosti.
  5. Moraš sam odnijeti medicinsku dokumentaciju i po potrebi donijeti još neku koja je potrebna a to ćeš saznati u uredu za branitelje.
  6. Da,u ured branitelja.to su dvije različite komisije.
  7. Nisam dobio ni ja prvih 5% , a obrazloženje je bilo da mi nisu umanjili mirovinu za 10% pa ih ne mogu ni vratiti.napisao sam žalbu ali mi nisu još odgovorili.na mirovini za siječanj ću vidjeti koliko će mi vratiti.
  8. Ipak bolničko liječenje ( ležanje ) ima "veću težinu " od kontrolnog pregleda i DB pogotovo ako se ide na komisiju povodom povećanja omjera.
  9. U globalu meni je nebitno da li je porezni odbitak 995 ili 1120 E jer mi je mirovina 705 E , pa ne plaćam porez na nju.porez plaćam ( odnosno plaća firma) na plaću a ja uplaćeni porez u cijelosti " pokupim" kad porezna uplati.
  10. Kada sam se zaposlio ( 6/2022),u računovodstvu firme su mi pokazali zakon gdje piše da je neoporezivi dio za RVI koji su zaposleni osnovica 7500 kuna dok je za ostale neoporezivi dio bio 5000 kuna.
  11. Koliki je neoporezivi dio za RVI koji su zaposleni ? Do sada je bilo 995 € ( 7500 kuna ).
  12. Za status RVI dokumentaciju osobno odnijeti u ured za branitelje.
  13. Terapijski grupni razgovori sa psihijatrom.njegova ciljana pitanja kojima on otkriva stanje pacijenta.
  14. Naravno ako vještačenje bude pozitivno riješeno.npr. 100% IV stupanj.
  15. Da li bi ledena_kisa bila ljubazna da u kratkom pojašnjenju prezentira tko ima pravo na dodatak iz II stupa a tko ne.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija