Jump to content

beky

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam dobio nikakvu obavijest nikad, niti ovrhu, ništa! Nikakvu presudi, ništa to ja nemam! A ovo sam dobio sad prvi put. Valjda postoji nekakvo riješenje? Sad sam zvao Javnobilježnički ured kod kojeg se to vodi, oni nemogu reci nista preko telefona, al kazu ako nisam nista dobio, da mogu pismeno zatrazit uvid u spis, nisu htjeli reci sto je uopce sa ovim predmetom jer nedaju informacije telefonski.
  2. spreman san se po sudu zafrkavat sa ovim, neću im dat gušta, majko mila koja je ovo država, oni će mene prevarit? ee neće neće, radije ću donirat te novce nego njima dat!
  3. Sad sam zvao hanzekovice, oni kazu da su oni meni poslali poštu, ali da nije dostavljena,uručena?!?! Mislim stvarno, i da se sve vodi od 3mj,2008. A oni mene tek sad obavještavaju? Pa gdje ovo ima? Izgleda da oni malo lažiraju ove datume, neznam kako to rade. Mislim kako je moguće da se nakon skoro 2 godine od te navodne pošiljke tek sad javljaju?
  4. Evo vam cijeli dokument koji nije zatamnjen, pa pogledajte. LINK: Skenirani dokument Sad sam telefonski nazvao jednog odvjetnika it tel. imenika, on kaže da je zastara 3 godine a po ovome se postupak vodi od 2008 i da nije zastara. Mislim kako onda ja nikad nisam dobio nikakvu obavijest o tome?
  5. Recite mi samo moram li za to pismo uzimati odvjetnika? Ako nemoram, što mogu napisat, priložit dokumente, npr. tu prijavu sa policije(to nemam, valjda se da izvadit kakva potvrda).
  6. Tako san ljut na taj T-mobile Tužit ću ja njih za uvredu i povredu boli ili kako se to već zove!!!!
  7. Jeli ovrha uopce pokrenuta, ako sam dobio ovaj papir? Otisao bih kod odvjetnika sutra, pa da me uputi, Znate li nekog u Splitu? JAvite mi preko privatnih poruka.
  8. vise se i ne sijecam sto i kad je to tocno bilo, mislio sam završena stvar. prijavio sam na policiji da je mobitel izgubljen al se nikad nisu javili iz policije
  9. samo sam telefonski tražio da je blokiraju a izgleda da nisu, po ovome je bila dugo korištena, nikad nisam dobio nikakvu opomenu evo tek ovo sad tu je preko 14000 kn + kamate i troškovi
  10. ONI KAŽU DA JE TO PO OVRŠNOM BROJU 2008 GODINA A TEK SAD ME OBAVJEŠTAVAJU, ILI OVAJ SLUČAJ JOŠ NIJE NI POKRENUT? MOŽE LI TKO OBJASNIT OVO? UNAPRIJED ZAHVALJUJEM
  11. Imam veliki problem, VELIKI, T-mobile me je 16.1.2010 odnosno odvjetnicko drustvo hanzekovic tuzilo na iznos veći od 14000 kn + sve kamate + troškovi poostupka. Imao sam velikih problema sa njima jer sam tu preplatu izgubio i na nju je nabijen taj račun od strane nekog lopova. No kad sam izgubio mobitel bez PINa javio sam t-mobile da blokiraju tu preplatu, što po ovome oni to nisu napravili, hehe i sad da ja ovo platim, a mslim stvarno. Recite mi jel moguće da je ovo u zastari pošto me tek sad obavještavaju, prošlo je više od 2-3 godine. JA NJIH NAMJERAVAM HITNO TUŽITI NE BUDE LI ZASTARA ZA OVO! U priogu link: skenirano hanzekovic
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija