Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  9855
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  121

sivko je zadnji put osvojio dan prosinac 6 2019

sivko objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O sivko

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

12759 pregleda profila
 1. Ubojstvo iz bezobzirne osvete

  Šta god da napraviš max kazna je 40 godina zatvora.Onda će je umanjiti zbog olakotnih okolnosti.A dobro ponašanje je bonus.
 2. uvjetna kazna

  Može.
 3. Ubojstvo iz bezobzirne osvete

  Ne može dobit više od 40 a i to će bit smanjeno.
 4. uvjetna kazna

  U izvodi iz KE će pisat dok ne dođe do rehabilitacije (3 god od isteka kušnje.U potvrdi o nekažnjavanje neće pisat ništa.
 5. Potvrda o nekažnjavanju

  Nije te uvrijedila kad je rekla istinu.
 6. Potvrda o nekažnjavanju

  Potvrda će bit čista. Smiješ razgovarat s njom.
 7. Zabrana ulaska u sengen zonu

  Nije ali je članica EU-a.Neki kažu da s zabranom nisu mogli ući ni u RH a drugi da im naši nisu pravili probleme.
 8. Rociste

  Da ga ne pozivaju da ide na odsluženje tih 5 dana? Može i i kontaktirat sud da vidi da nije kakva greška. Možete stavit presliku i poziv.
 9. Jedni isti ljudi rade i privremene i stalne a zahtjeva je mnogo i policija ne stigne za sve izvršiti provjere na vrijeme.Može se MUP-u slat i požurnica.
 10. Točno,ali onakav kakav je napisan a ne onakav kako netko želi da bude napisan. Prvo daš zahtjev pa kad te odbiju ideš prvo na upravni sud a onda vrhovni i ustavni.
 11. Rociste

  5 dana zatvora?i bez novčane? Sad ga pozivaju za novo djelo vožnje pod utjecajem droge? Ako je tako onda kazna može bit do 20 000 kn (od 10 000) ali ga mogu kazniti i do 60 dana zatvora i na 6 mjeseci će mu uzet vozačku. Morate bit precizni zašto ga sad zovu.
 12. Ti bi za dobivanje talijanskog državljanska trebao tužit Republiku Italiju i nemaš ništa sa hrvatskim zakonom o državljanstvu.
 13. Rociste

  Znači da kad dobiješ poziv sudu javiš da si bolestan ili imaš neke druge neodgodive obaveze i da ti poziv pošalje za neki drugi dan. Znači da presuda može bit donesena i bez tebe kao okrivljenika (bit će da si okrivljenik).
 14. Pad s marihuanom

  Naravno da će te testirati. Ako ne prođeš tretman ili ako ne budeš išao oni će javit sudu pa ćeš dobit novčanu kaznu doma bez policije.
 15. Istek prometne dozvole

  Za vozača je 700 kn (do 15 dana). I odgovorna osoba će pisat prigovor i tražit smanjenje kazne. Naravno da se plaća i izdavanje naloga ali to će pisat u presudi.
×