Jump to content

sivko

Korisnik
 • Broj objava

  8856
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  86

sivko je zadnji put osvojio dan veljača 18

sivko objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O sivko

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

10415 pregleda profila
 1. Prekoračenje brzine

  Šteta što neće zaživjet nikad jer će narod bit u minusu (nema opraštanja prekraja).
 2. Poskupljenje odvoza smeća od 500-600%

  Vjerovatno imaju odluku na netu. Neki koriste gužvu i preračunavaju da dobiju više a jedni idu po krilatici za koju se žalažu svi (i ovi koji su povećali i ovi koji su smanjili) koliko odpada stvoriš toliko i platiš.
 3. Bozicnica

  Svima ili nikome.
 4. KAMEROM ZABILJEŽENO PREKORAČENJE BRZINE

  MUP to ne istražuje zato je tako i zakon napisan tj.traže o vlasnika vjerodostojan podatak. E sad, neki suci ne kažnjavaju ako je prošao neki rok od prekršaja do obavijesti policije da traži tko je vozio jer se to naravno jako teško ili nikako ne može znat sa sigurnošću.S druge strane neki suci kažnjavaju jer smatraju da se takvim odgovorima (više osoba) izbjegava prekršajna odgovornost. Sad treba čekat presudu pa vidjet što taj sudac misli i onda se žalit VPS-U. Inače policija šalje za takve prekršaje prekršajni nalog na 2000 kn pa se onda daje prigovor sucu.
 5. Udana u Bih...

  Rok za promjenu imena je 15 dana a postoji isti rok kada se treba odjavit pri iseljenju iz RH. Šta briga one u općini (bih ili rh) hoćeš li svoj status riješit odmah ili nećeš.
 6. KAMEROM ZABILJEŽENO PREKORAČENJE BRZINE

  U pravilu tražili su tko je u navedeno vrijeme upravljao s vozilom a ne tko sve koristi vozilo.Kod takvih odgovora idu sa kažnjavanjem vlasnika vozila.
 7. Poskupljenje odvoza smeća od 500-600%

  Obično je da su dvije stavke,fiksni dio (paušal) + odvezno smeće tj.broj pražnjenja.Paušal se mora plaćat osim ako računaju po broju pražnjenja/odvoza (jako mali broj lokalnih zajednica ima takvu odluku).
 8. Udana u Bih...

  Tako onda moraš i napisat jer bi drugi mogli mislit svašta.Naravno da se uz punomoći može mnogo toga napravit za razliku od pošte. Kod tebe bi moglo bit problema ako nije na vrijeme odjavljen privremeni odlazak u drugu državu.Kači te neispunjavanje mnogih zakonskih obveza po raznim zakonima.
 9. KAMEROM ZABILJEŽENO PREKORAČENJE BRZINE

  Isti kao i kod prigovora samo zamjeniš da ide VPS-u putem tog i tog prekršajnog suda umjesto prekršajnom sudu putem te i te PP. Preleti ovo od M.Gržina (ima i sudskih presuda) https://scholar.google.hr/scholar?um=1&ie=UTF-8&lr&q=related:K4rzhb3pVeUxAM:scholar.google.com/
 10. Komunalna naknada

  Komunalna naknada i odvoz smeća su dvije različite stvari.
 11. ukop pokojnika

  Ništa.
 12. Kazneni i prekršajni postupak

  Obrazac Va Ako te sud nije osudio izvadak iz KE će bit čist.A taj izvadak je dasvim nešto drugo od uvjerenja da se ne vodi kazneni postupak tj.potvrde o nekažnjavanju.
 13. Udana u Bih...

  Dobra informacija.Možeš se odjavit poštom?
 14. KAMEROM ZABILJEŽENO PREKORAČENJE BRZINE

  Dakako da se može pisat jer neki suci ni ne kažnjavaju za to pošto porodica ne vodi evidenciju kad je tko i gdje upravljao vozio m.Kako će odlučit VPS saznat ćemo ako se žališ i javiš kako je na kraju ispalo. Malo googlat pa će se naći razlog za žalbu.
×