Jump to content

goga444

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Jesam,poslali smo žalbu i sad ćemo čekati.Croatia očito pokušava prebaciti na to da napad nema veze s firmom te da je napad bio usmjeren na nas tri a ne na to da uđe u skladište. Hoćete reći da postoji mogućnost da je osiguranje ugovoreno samo tokom radnog vremena.Ako sam dobro shvatila po tome ako u 20 i 05 kad perem salamoreznicu slučajno se porežem,neznam ili mi padne nož na nogu,ili daska,osiguranje to ne priznaje jer mi je završilo radno vrijeme,a opće poznato je da se u trgovinama radi još nakon radnog vremena,najmanje 10 min a neki i do sat vremena
  2. molim pomoć ukratko,prije nekih 3 mjeseca nakon završetka smjene u trgovini mene i kolegice izlazeći kroz vrata skladišta dočekala je maskirana osoba sa nožem u ruci.isti je prvo pokušao oteti mi torbu a zatim pokušao uči kroz vrata u skladište.kako su kolegice brzo reagirale i vratile se unutra te zaključale vrata isti nije uspio ući.u međuvremenu ja sam počela trčati a on ne mogavši ući u skladište počeo je trčati za mnom/ili bježati/srećom je suprug tu večer došao po mene pa je vidjevši ga, maskirani preskočio zidić i pobjegao ispod zgrade.pozvana je policija,napravljen zapisnik..........e sad podnijela sam croatii osiguranju zahtjev za naknadu štete zbog stresa i pretrpljenog straha ali dobila sam negativan odgovor jer kao radno vrijeme mi je završilo/desilo se u 20 i 20,a radimo do 20/nije u prostorijama poslodavca/na vratima skladišta i ispred njega/te nije u uzročnoj vezi s procesom rada??!!!!molim pomoć,savjet........hvala
  3. Može pomoć?Da li osoba koja živi u stanu, kojeg je dobila od grada, gubi pravo na korištenje istog ako je nasljednica dijela drugog stana nakon smrti pokojnika?Hvala!
  4. Oprostite na kratkom opisu,ugovor o DU,tako je,smrću majke otac je naslijedio njenu polovicu stana a drugu polovicu dijeli sa nas troje.Meni je prepisao svoj dio stana tako da ja sad imam 6/8 stana.Ono što me zanima je da li brat i sestra imaju pravo tražiti svoj dio stana,te da li se može osporavati ugovor ako on ode u dom,hvala puno!
  5. ako može mala pomoć.Radi se o tome da smo ja i otac sklopili ugovor o doživotnom uzdržavanju.Živimo u stanu,te je on svoj dio stana poklonio meni tako da ja sad imam 6/8 stana,a brat i sestra po 1/8 stana.Već neko vrijeme je otac nepokretan te razmišljam da ga stavim u dom,budući da zbog posla nisam u mogućnosti brinuti se o njemu i pružiti mu potrebnu skrb.Zanima me da li njegov odlazak u dom ima veze sa ugovorom,te da li nakon njegove smrti braća imaju pravo na nužni dio.Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija