Jump to content

rijeka2008

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam li šanse sa žalbom buduci da je kazna dosta visoka pri tom je bicikla ne motorno vozilo u pitanju te da nisam nikog ni ugrožavao, ulica je bila skoro pa prazna i još nemam nijedan prometni prekršaj do ovog? Hvala!
  2. Eto postao žrtva policajca koji me ulovio biciklom kroz crveno i nabio mi 2000kn kaznu, sa time da nisam nikog ugrozavao a niko ni mene, poprilicno mirna ulica, skoro pa nije ni bilo prometa? Dal ta njegova kazna ima ikakve zakonske osnove buduci da je bicikla u pitanju a ne motorno vozilo i kome se mogu žalit? Hvala!
  3. Hvala vam na odgovorima, navodno je kamata 14% po godini, dali se to racuna na glavnicu što je 2000kn ili kamata na kamatu?
  4. Imam dug prema vipu iz 2003 u iznosu od 2000kn koje nisam bio u mogucnosti platiti pa me zanjima kad stupa zastara, dolazili su pozivi od odvjetnickog ureda na staru adresu stanovanja na koje se nisam odazivao niti potpisivao nikakvu preporučenu poštu, buduci da sam se odselio ima več 7 god zanjima me dali oni mogu jos uvijek potrazivat taj dug preko blokade tekuceg racuna? Hvala!
  5. Problem je riješen, susjeda je pristala da se kopa. Još jedom hvala na savjetima!!!
  6. Zanjima me gdje bi se taj zakon mogao nac na internetu sa navedenim citatom. Pronašao sam par stranica sa tim zakonom ali nigdje nema citata. http://www.poslovniforum.hr/zakoni/zakon_o_vlasnistvu_i_drugim.asp Hvala!
  7. Dali smo zahtjev HEPu za novi strujni priključak te imamo problema sa susjedom koji nam neda kopati do glavnog priključka HEPa gdje su ostali stanari zgrade prikopčani kroz dvorište koje je dato susjedu na korištenje , cijela zgrada je etažirano vlasnistvo a okučnica je data na korištenje vlasnicima stanova. Savjetovali smo se sa HEPom te nam je receno da se moramo sami dogovoriti. Svaka je pomoč ili savjet je dobro došao. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija