Jump to content

herbman

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ne gruntovni izvadak, nego izvornik gruntovnog izvatka pravilno sastavljen i ovjeren od strane zemljišnoknjižnog odjela nadležnog općinskog suda (ali i tada nije niš ziher jer u provinciji ima takovih referenata da ne znaju niti im se da prepisati stanje iz glavne knjige)
  2. kaj si tak tašt?baš te boli za promociju, bitno je da si diplomirao!!!
  3. Postupak ce se u svakom slucaju prekinuti i biti ce u prekidu dok god netko od nasljednika ne preuzme postupak. Ako nema nasljednika ostavina osobe ce biti osasna te će istu preuzeti grad osnovno općina. Oni se toga ne mogu odreci stoga se moze njih pozvati da preuzmu predmetni parnicni postupak. Ako nitko ne preuzme postupak isti postupak ce biti u prekidu do kraja svijeta.
  4. tak je.rubens je u pravu. iako sam i ja u zadnje vrijeme cuo da se po forumima proturila ta prica o obveznih 45 dana. pregledao sam sve relevantne odredbe, pogotovo Zakon o zdravstvenom, i nigdje ne stoji obvezatni rok od 45 dana. Dakle, rok od 45 dana je fakultativan, a rok od 28 obvezatan.
  5. Zapravo, kolege, ovo pitanje nije baš tako jasno kako to vi obrazlažete. Naime, već desetljećima postoji prijepir da li je zastara procesnopravni ili materijalnopravni institut. Obzirom da prijelazne i završne odredbe novog Prekršajnog zakona predviđaju da će se za stare prekršaje primjenjuje staro procesno pravo, ali novo materijalno pravo, vrlo je nejasno da li se na stare prekršaje primjenjuju stari ili novi zastarni rokovi (obzirom da još uvijek nije razjašnjeno da li zastara spada u materijalno ili procesno pravo)
  6. Ja sam bio kod njih na razgovoru. Oni su onaj tip ureda u kojem kazu javimo Vam se pa se nikad ne jave. Dakle, smradovi koji se ne udostoje javiti da nisu prihvatili aplikaciju kandidata.
  7. Naravno!Ulaskom u novu godinu stekao si pravo na cijeli godišnji za istu godinu.
  8. Moze ili platiti dug ili se nagoditi sa protivnom stranom da mu odblokiraju racun
  9. ne mora biti popecaceno nista ako je tuzba upucena postom. Tada je dostatan dokaz da je predano posti. Isto tako, moze se prvom Sudu predloziti izvodjenje dokaza da pozove drugi Sud na dostavu obavijesti o pokretanju postupka.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija