Jump to content

sertic9

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dobro si i prošao, možeš i sam prijaviti na HP - HRVATSKE POŠTE d.d. i dogovoriti broj 060....te nuditi kredite povoljno i bez jamaca do 100.000 EURA te isto tako razvlačiti razgovore da što dulje traju i nakon 5-6-7 min. odjaviti ponudu sa kao; sav novac nam je vani, nazovite za sedam dana itd.. samo naplatiš 1 min. 50,00 kuna!! I eto ti lova do krova!
  2. da ga angažira u obrani o ispitivanju od strane porezne uprave o "porijeklu imovine".. za koje ispitivanje smatra da je ponižavajuće, nenormalno, i ispod svake razine ljudskog dostojanstva ... javiti, molim na; sertic9@yahoo.de ..hvala.. P.S. Čini mi se da će obrtnik s 30 godina neprekidnog radnog staža morati ići davati podatke o porijeklu imovine u krim policiju, za koju smatra da je jedna od najnesposobnijih policija u Europi.. Te baš zbog tog uvjerenja spomenuti obrtnik s 30 godina neprekidnog radnog staža i dalje traži najboljeg odvjetnika u Hrvatskoj koji ima najbolja muda da stane pred Hrvatsku krim policiju i pokaže im svoje najbolje zube..
  3. p.s. na Britancu sam od "trgovca" kupio 85 kom razglednica za 300 eura, za samo jednu iz te zbirke sam dobio $ 135.00 US... jel bih trebao da samo sakupljam i kupujem tu vrstu robe (dok ostali prodaju koliko god hoće), ili i ja mogu prodavati na "mom stranom" tržištu i zarađivati puno više nego li ovi trgovci u Hrvatskoj..ili trebam zarađivati manje..ili ne bih smio nikako zarađivati, jer Hrvati ne smiju zarađivati ako su imalo sposobni..itd...!
  4. trgujem preko pet godina, registriran sam preko maminog njemačkog bankovnog računa te sam tako isto registriran i preko PayPal-a te mi također uplate stižu putem PayPala na mamin njemački račun, sve ide online putem interneta, porez na dobit se uredno plaća u Njemačkoj i u USA, ali taj novac je moj a ne mamin jer isključivo prodajem samo ja, i šta ima sada Hrvatska država i porezna uprava sa tim mojim poslovanjem, novcem i mojom zaradom kolika god zarada bila velika, ili mala, koju mi zaradu mama redovno donosi i podiže ju sa njenog bankovnog računa!!??
  5. nisam se bavio trgovinom neovlašteno, registrirao sam se na eBay-u i prodavao i kupovao kao i tisuće drugih ljudi, (briga me ako Hrvatska nema nad time kontrolu), može se prodavati sve šta želiš, možeš kupiti od neznalice ako imaš sreće, zbirku u kojoj je "zlatna" marka i ustostručiti zaradu, i šta bih trebao da otrčim u poreznu upravu i prijavim zaradu?? Pa ne sastoji se moj život u tome da plaćam poreze i kojekakve takse, već da NE plaćam iste! Ako sam na eBay-u u pet godina zaradio 100.000 eura na koječemu te također i na poštanskim markama, recimo ovu bizarnost; prodao sam iz zezancije limun u tanjuru star jednu godinu..pljesniv..za 55 eura..jel trebam na to isto platit porez i zašto? Na taj sam limun već jedanput platio porez u mojoj samoposluzi..
  6. prodavajući poštanske marke preko eBay-a u USA i Europa, zaradio sam poprilično novca, ali sam zaradio i preko www.aukcija.hr, ili http://www.delcampe.com, odnosno u našoj zemlji nema nikakove kontrole u toj domeni, npr. prilikom izložbe maraka u Vukovarskoj u Zg. čovjek može odmah za stolom kupiti poštanskih maraka u visini 100,000 EURA od isto tako sakupljača maraka i istog dana prodati istu tu zbirku strancu ili bilo kome za 150,000 EURA bez ikakove i bilo čije kontrole, i kome sam ja kao sakupljač poštanskih markaka ili zbirki iz čistog hobija pravno odgovoran, da li u dokazivanju porijekla imovine mogu navesti da sam zaradio preko 1.000.000,00 EURA trgujući poštanskim markama putem interneta i da li mogu imati neke negativne pravne posljedice ako bih htio dokazivati u poreznoj upravi da moj zarađeni novac potiče iz osobnog i privatnog trgovanja s poštanskim markama, što je u stvari i istina, hvala na profesionalnom odgovoru..
  7. kojeg organizatora? koji računi? jel misliš da možeš dobit račun za nečiju zbirku poštanskih maraka koju je netko sakupljao 50 i više godina!? svake Nedjelje je na "Britancu" dan za trgovanje antikvitetima i drugim stvarima, pa izvoli od prodavača dobit račun za dukat vrijedan 1000 eura. ili za zbirku poštanskih maraka vrijednu preko 10.000 eura!! gdje su sada ovdje pravnici iz MF da mi adekvatno odgovore?
  8. prodavajući poštanske marke preko eBay-a u USA i Europa, zaradio sam poprilično novca, ali sam zaradio i preko www.aukcija.hr, odnosno u našoj zemlji nema nikakove kontrole u toj domeni, npr. prilikom izložbe maraka u Vukovarskoj u Zg. čovjek može odmah za stolom kupiti poštanskih maraka u visini 100,000 EURA od isto tako sakupljača maraka i istog dana prodati istu tu zbirku strancu ili bilo kome za 150,000 EURA bez ikakove i bilo čije kontrole, i kome sam ja kao sakupljač poštanskih markaka ili zbirki iz čistog hobija pravno odgovoran, da li u dokazivanju porijekla imovine mogu navesti da sam zaradio određenu količinu novca trgujući poštanskim markama putem interneta i da li mogu imati neke negativne pravne posljedice ako bih htio dokazivati u poreznoj upravi da moj zarađeni novac potiče iz osobnog i privatnog trgovanja s poštanskim markama, što je u stvari i istina, hvala na profesionalnom odgovoru..
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija