Jump to content

zombi

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala na brzom odgovoru..mala dopuna pitanja,dali je sud duzan naglasit u cemu se sastoji dopuna?
  2. molio bi ako mozete, sto hitniji odgovor.
  3. Molim savijet...dali sud u svezi toga mora vratit predmet na dopunu ili moze dati i pravnu pomoc...kaze da je predmet vracen meni radi dopune, jer tuzba ne sadrzi sve sto je potrebno...tuzba ne da sadrzi sve potrebno, i djetetu bi bilo vise nego jasno...o cemu se tu radi?
  4. Sud u prvom gradu me uputio na parnicni postupak u mom gradu.Ja sam to i napravio.O pokretanju parnicnog postupka,duzan sam obavjestit,prvi sud,s primjerkom tuzbe. Sad me zanima,dali taj primjerak tuzbe treba biti pecatiran od strane suda na koji sam predao?
  5. zombi

    Molim pomoc!

    znam alu uz duzno postovanje,ovo samo ja mogu pobjedit.
  6. zombi

    Molim pomoc!

    Sud je ponistio darovni ugovor kao pravno nistavnim.Tuzena osoba zivi u gradu u kojem je sud ponistio ugovor.Sud me uputio da moram pokrenut parnicni postupak.Zanima me,dali mogu postupak pokrenut u gradu gdije zivim,buduci su sporne nekretnine u istom gradu,gdije ja zivim.Napominjem da oba suda,prvi i ovaj u mome gradu,zbog izmjena zakona,nisu sigurni.Smijesno ali istinito.Po jednom zakonu,parnica mora bit odrzana u mjestu stanovanja tuzene osobe a po drugom zakonu,mora biti odrzano tamo gdije se nalaze sporne nekretnine! Hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija