Jump to content

Issytop

Korisnik
  • Broj objava

    170
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Aktivnosti reputacije

  1. Sviđa mi se
    Issytop je dobio reakciju od Borbena7 u retrogradno plaćanje HZZO   
    Plaćalo se tih godina vjerojatno uplatnicama u pošti ili Fini, a zadnjih nekoliko godina e-bankingom.
    Ne osporavaju oni korištenje usluge, jednostavno se ove godine pojavila obavijest o dugu.
    Pokušat ću s prigovorom.
    Hvala na trudu.
  2. Sviđa mi se
    Issytop je dobio reakciju od Spitfire u Dimnjak   
    Dimnjaci pripadaju zajedničkim dijelovima zgrade i sanacija se financira iz pričuve. Ukoliko je riječ o kvaru, a ne Vašoj želji da modernizirate dimnjak, nije potrebna ni suglasnost stanara...stvar je identična kao da je pukla zajednička vodovodna cijev ili kanalizacijski odvod.
    Najbolje je da se obratite upravitelju zgrade, jer se čini da Vas predstavnik stanara (namjerno ili iz neznanja) mulja.
    LP
  3. haha
    Issytop je dobio reakciju od Jozlek u oružje   
    Poštovani Rahowa,
     
    sa zanimanjem (i pravno-laičkom nevjericom) pratim ovu raspravu. Pružam Vam moralnu podršku (ostalo ne znam) i nadam se da će ishod biti povoljan za Vas.
    Uz potpuno razumijevanje i odobravanje da zakon propiše, zabrani i ograniči nošenje bilo kakvog oružja, bilo gdje, slažem se s Vašom interpretacijom da se zla namjera upotrebe tog noža mora nekako dokazati. Ali to što ja mislim nije pravno relevantno
    Ja osobno već dvadesetak godina u autu vozim pojas na kojem su okačeni mala sjekirica i nož. Planinarim i gljivarim, nož još ima tragova zemlje i paštete, i čega sve ne. Nekad se vozi u prtljažniku, nekad pod sjedalom, ovisi koliko nas je u autu, pa da mi bude pri ruci, kad iskačemo i napadamo strašne šampinjone na Krbavskom polju ili negdje na zabitnim cesticama Gorskog kotara. Moram priznati da sam zapanjena i užasnuta idejom da me netko zbog toga može proglasiti nasilnicom. I kazniti.
    Nikad nisam proučavala Zakon o oružju (iako znam da nepoznavanje zakona nikoga ne abolira), ali nikad, zaista nikad mi nije ni palo na pamet da bi moji dragi nož i sjekirica bili interpretirani kao oružje!!
    Želim Vam uspješan obračun s višim sudskim instancama ukoliko se na to odlučite. Javite ishod!
     
    Pozz...
     
    P.S. Moja je prijateljica zimus pod punom opremom doputovala avionom. Nož u ruksaku nije izazvao nikakve komentare. Ali je bilo problema zbog baterija u čeonoj lampici
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija