Jump to content

smiklic

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sudjelovao sam u domovinskom ratu od 14.12.1991-17.09.1995, zanima me dali se vodim kao dragovoljac.
  2. Stan mi čini dvije trećine potkrovlja a ostalo je zajednički tavanski prostor svih stanarana u mojem ulazu zgrade. Taj dio je uređen od početka i u njemu također stanujem. Zanima me kako pokrenuti postupak etažiranja tavanskog prostora
  3. Imam status hrvatskog branitelja i zanima me dali moje djete ima prednost kod upisa u srednju školu po želji, naravno ako zadovoljava potrebno bodovanje za određeno zanimanje. Ako imam prednost, koji mi je dokument potreban za dokazivanje statusa prilikom upisa. Hvala.
  4. Ma i to je rješeno ,samo nisam napomenuo.
  5. Po tome ispada da je punomoć legalni dokument za švercere, a mi koji ju dajemo, jadna li nam majka. Ne dao bog da netko ubije pješaka i pobjegne, odeš u zatvor direktno iz kreveta, a tko je vozio, samo bog zna. Sva sreća da je moj auto prenesen na novog vlasnika, mene je samo zanimalo kako opravdati tuđi prekršaj, dok se auto još vodi na mene. Znači sve je stvar poštenja i božje pomoći.
  6. Prodao sam auto na punomoć,ovjerenu kod javnog bilježnika u kojoj između ostalog piše da opunomoćenik od tog datuma odgovara za sve štete i prometne prekršaje učinjene tim autom, a njegovom krivnjom. Nakon par mjeseci dobio sam obavijest o prekršaju prekomjerne brzine snimljene kamerom. Ispunio sam formular o podacima vozača (opunomoćenika)i priložio fotokopiju punomoći te poslao preporučeno policijskoj stanici. Dali ću imati problema glede prekršajnog postupka.
  7. Moji roditelji su se rastali kad sam imao tri godine. Otac me se odrekao i ja sam ostao živjeti s majkom koja se ponovo udala za mog očuha ,koji me usvojio i čije prezime nosim. Moj pravi otac se u međuvremenu oženio još dva puta i sa svakom ženom ima po jednog sina što znači da imam dva polubrata. Dali i ja imam pravo na dio nasljedstva poslije smrti biološkog oca, bez obzira na njegovu oporuku, jer će vjerovatno sve prepisati posljednjem sinu ili ženi s kojima živi. Puno hvala na odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija