Jump to content

gmoney

Korisnik
  • Broj objava

    20
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. da li je redoslijed ispitivanja predmeta na usmenom kao i prije (gp/tp, gpp, kp/kpp, upr/rad, org/ustav) ili su izmijenili?
  2. a u literaturi nisu još naveli da će ispitivati izmjene ustava USTAVNO UREĐENJE, OSNOVE SUSTAVA EUROPSKE UNIJE I ORGANIZACIJA PRAVOSUĐA Ustavni sustav 1. Ustav Republike Hrvatske – "Narodne novine", broj 41/01 - pročišćeni tekst i 55/01
  3. sve ovisi kakav su kriterij zauzeli pri ocjeni pisanih radnji i koliko će nas proći.
  4. jel netko možda zvao ministarstvo? jel ima kakvih informacija kad će rezultati? ovo je stvarno mučenje i iživljavanje, a lijepo piše u pravilniku dokad moraju ispraviti: (2) Članovi Ispitnog povjerenstva zaduženi za pregled i bodovanje pisanih radnji dužni su iste pregledati i ocijeniti najkasnije u roku od 6 dana po dovršetku pisanog dijela ispita.
  5. nikad dosad nisu tako rano ocijenili, a na lipanjskom roku nas je pisalo oko 180, daleko najviše od svih dosadašnjih rokova. ako isprave do kraja mjeseca, bit će dobro.
  6. jel ima možda netko bilo kakve informacije kad bi mogli biti rezultati pismenog?
  7. i ja se pridružujem molbi za stari/novi kpp- razlike ako netko ima: gmoney@vip.hr unaprijed hvala
  8. vrijeme je za neku pobunu. ovakvo ponašanje stvarno nema smisla. znam da nismo kao ona ekipa s filozofskog, ali moramo nešto poduzeti jer će biti sve gore. da mi je samo znati čime se bavi ona glupa udruga vježbenika pri hok-u.
  9. slijedeći put neka daju predmet iz 1981. mislim, stvarno su jadni
  10. mene zanima jedna stvar. da li je i u drugim državama bivše juge pravosudni tako kompliciran i težak ili smo mi opet prvi u svemu???
  11. molim vas ako netko ima uređeni popis pitanja, neka ih pošalje na: gmoney@vip.hr unaprijed hvala!
  12. Kolege, od 1 mj. počinjem učiti za pravosudni, pa su mi potrebni savjeti. konkretno, otkud da učim za svaki pojedini predmet(skripta, zakon, knjiga...)?
  13. molim presude na gmoney@vip.hr unaprijed hvala
  14. Morao sam otvoriti ovu temu jer znam da većinu ljudi ona muči kao i mene. Kolege,zapitate li se ponekad da li je vrijedilo završiti muku zvanu pravni fakultet obzirom što nas čeka nakon završetka istog: mizerija plaće(svi moji frendovi iz razreda imaju veće plaće, čak i oni koji nemaju fakultet, naša plaća je na razini blagajnice iz konzuma, bez podcijenjivanja), u mnogim uredima nesnošljivi uvjeti (stresovi, prekovremeni neplaćeni rad) i onda još novi pravosudni koji je izrazito težak i kompliciran. iskreno, da se mogu vratiti u 18. godinu nikad ne bih upisao pravo. htio bih čuti vaše mišljenje
  15. Golum- jel možeš molim te pslati materijale i na gmoney@vip.hr
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija