Jump to content

Kresica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nemam ništa protiv nikoga, sve dok mi ne dođu s ponudom za naplatu besplatnog OS rješenja i besplatnog predloška 6.000,00 kn. Bez PDV-a.
  2. Kolege, nema potrebe raspravljati o ocitim stvarima Ono sto je manje ocito jest da nam prodaju muda pod bubrege. Na internetu ima puno besplatnih CMS-ova koje nam razni "mestri" prodaju kao originalan proizvod. Stoga pripazite kome dajete da vam izradjuje svoj virtualni identitet.
  3. Pozdrav svima, dobio sam informaciju da je na nekoliko od. ureda stigao email web studija koji nudi izradu weba po "konkurentnim" cijenama. Bez da ulazim u raspravu je li, kada i na koji nacin, odvjetnicima dopusteno imati web site, ova ponuda se cinila interesantnom dok nisam vidio njihove reference. Ima ih dovoljno, ali jedna stvar upada u oci - svi siteovi koje je ponudjac napravio izradjeni su koristeci Wordpress blog engine s pripadajucim HTML predloscima. Za one koji jos ne znaju, Wordpress (sa ili bez predloska) je potpuno besplatan i ne bi se smjela naplacivati njegova instalacija (ako da, onda uz vrlo simbolicnu naknadu za utroseno vrijeme) po cijenama od 6.000,00 kn navise. Toplo preporucam da se vise informirate o webu jer vam pogreske mogu nanijeti vise stete nego koristi.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija