Jump to content

metalni

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je metalni objavio

  1. Već 7 dana nitko nije objavio ni jedno pitanje sa roka u travnju ....
  2. zanimljivo razmišljanje ... ali nemam više snage za dubinu...
  3. Hvala. To je i moje mišljenje. Uostalom, ako kazneni sud naknadno odluči drugačije to je razlog za ponavljanje postupka! Ako netko misli drugačije neka argumentira!
  4. ... može li parnični sud odlučivati o postojanju kaznenog djela kao o prethodnom pitanju? Poštovani kolege, pomozite jer sam u nedoumici! Pitanje glasi: može li parnični sud odlučivati o postojanju kaznenog djela kao o prethodnom pitanju? Pitanje sam našao ovdje na forumu a postavio ga je sudac Mikšič u sklopu ispitivanja iz GPP-a! Hvala svima na suvislim odgovorima!
  5. zaboravi pomorsko - uči druge stvari!!
  6. Poštovani kolege, molio bih ako netko ima pitanja za Svedrovića i Đurović da mi ih maila ili da ih objavi jer sam pregledao cijeli forum i nisam baš našao previše toga. Također, molim nekoga skriptu iz trgovačkog, pogotovo stečaja, ali da je ažurirana, jer me zapala sutkinja Lovrić a ona dosta pita trgovačko i pogotovo stečaj ! Zahvaljujem!
  7. Poštovani kolege, i ja sam prijavio za rok u travnju i još nisam dobio poziv, a tražio sam kraj roka. e sad, da li bi netko iz Zagreba mogao fotografirati taj popis kad bude objavljen (a to bi navodno trebalo biti sutra u srijedu) i objaviti ga u ovoj temi na forumu pa da svi znamo kad smo na redu! Zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija