Jump to content

ljiljanar

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Hvala Vam na pomoci, no mene zanima bavi li se netko u Hrvatskoj time i tko me moze zastupati. Odvjetnik koji ima praksu u zastupanju nasih radnika u Njemackoj? Hvala!
  2. Nikako nisu opravdali. Stigao mi je samo izvod u kojem je to naznaceno. Svi papiri koje sam potpisivao prvi radni dan bili su na njemackom i bila je hrpa toga. Ne znam, zapravo, sto sam potpisao. A, da nisam potpisao, ne bih mogao ostati raditi. Hvala na javljanju.
  3. Postovani, Kome se obratiti u ovom slucaju: imao sam prometnu nesrecu u Njemackoj i to sa sluzbenim autom firme. Alko test negativan. Placanje kazne 250 eura na licu mjesta (trebalo je platiti 500). Bez ozlijeđenih. Njemacka firma za koju sam radio i ciji je automobil bio, oduzela mi je placu za 12-i mjesec 2017. Smatram da su moja zarađena placa i prometna nesreća dvije odvojene stvari. Sada sam u Hrvatskoj. Sto mogu poduzeti i tko se u Hrvatskoj bavi time? Zahvaljujem!
  4. Poštovani,molim za savjet, imam 44 godine, a u invalidskoj sam mirovini od 1997. godine. Posljednje dvije godine sam zaposlena u jednoj privatnoj tvrtki, ali primam autorski honorar, dakle vlasnik ne uplaaćuje mirovinsko i zdravstveno osiguranje, već plaća samo porez. Moj je problem što sam zatrudnila (eto, događa se i u ovim godinama), pa me naravno, zanima, a nigdje ne mogu naći sličan slučaj, što je s mojim porodiljskim . Imam li kakva prava i na osnovu čega? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija