Jump to content

cyber

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www1.webng.com/cyberman/flashproject

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Poštovani, osoba se po rješenju ne smije upisati na nekretninu zato jer je to stekla lopovlukom. Nakon izvesnog vremena stiže dopis od Geodetike za mijenjanje vlasništva gdje se nekretnina ozakonjuje. Ispada da je osoba iznad hrvatskog suda. Što bi vi predložili u ovom slučaju ?0532 G10_2020 - 11. Dokumenti - temelj za izradu elaborata.pdf
  2. Poštovani, Presuda je donešena 29.06.2018. godine, postala je pravomoćna 09.08.2018. godine. 12.10.2018. je datum prijedloga za uknjižbu prava vlasništva na čestici. Do danas status glasi izrada nacrta rješenja. Kakav je daljnji postupak ako službenik ne želi provesti upis čestice u katastru i gruntovnici i koliki je zakonski rok za izvršenje upisa ?
  3. Da ta parcela je moje vlasništvo i posjed i ta instalacija je opasna po život i prolazi tamo gdje zakonski nije dozvoljeno. Postoje pravila uređenja instalacija kod postavljanja bilo kakvih instalacija a ne samo onih opasnih po život. Ako je drugačije nema uporabne dozvole. Zašto HEP ne izmjesti instalaciju nego je ostavlja takvu kakva je opasnu po život a upozoreni su na to ranije ? U to vrijeme je ovo mjesto bilo zatvorena vojna baza; pljačkali su, proganjali i ubijali hrvatske obitelji bez ikakvih posljedica, radili su što su htjeli ali sada je to hrvatska država koju smo mi stvorili. Dakle što bi vi preporučili ?
  4. Poštovani, Hep ove instalacije prelaze preko sredine parcele koja je u mojem vlasništvu. Tražio sam izmještanje postojećih instalacija službeno od HEP a. Instalacije su dijelom omotane oko vodovoda i kanalizacije a dijelom prolaze površinom zemlje kako se i vidi i ispod kotača mojeg automobila. Opasne su po život i imovinu. Postavljene su kradomice i bez moje suglasnosti. Nakon što sam tražio od HEP a da se ponaša po pravilu struke i da izmjesti tuđe instalacije da mogu normalno napraviti parking za svoj auto evo da vam priložim njihov službeni odgovor njihovog lokalnog djelatnika. Što bi vi predložili ?
  5. Ako ništa drugo ne pomogne pravac -> Hercegovina. Tamo se lijepo odmoriti i čitati novine i gledati medije iz raznoraznih država.
  6. Može se probati kod ove ustanove ali se vjerojatno neće dobiti odgovarajući odgovori.. Vijeće za građanski nadzor sigurnosno-obavještajnih agencija
  7. Monstrum je nasrnuo na mene i lakše se povrijedio. Prekršajni sud je donio kaznu o remećenju javnog reda i mira na 800 kn (nije bilo buke,tučnjave).Napisao sam žalbu. Nakon toga dolazi na moju adresu, poziv meni kao okrivljeniku za čl 99.1. KZ za istražno ročište. Tko je ovdje lud ? Između ostaloga hrvatski sam branitelj i zanima me da li možete preporučiti najbolju osobu(najkvalificiranijeg odvjetnika za takve slučajeve) koja bi taj proces dovela u realne okvire ?
  8. Sto da radim sa njihovim em poljima....
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija