Jump to content

tweetymica

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Cimerica i ja potpisale smo Ugovor o najmu stana prije 3 mjeseca, a na godinu dana. Stan plaćamo dva mjeseca unaprijed te sam ja zbog vlastitih potreba zamolila vlasnika stana da uvede max adsl i unaprijed platila trošak za godinu dana. Jučer je brat vlasnika stana provalio u stan i promijenio brave, ostavio je ceduljicu na vratima s brojem telefona i porukom da se javimo za ključeve. Ukratko, on po darovnom ugovoru kojim mi je jučer mahao pred nosom ima pravo doživotno koristiti taj stan. Od mene je zatražio da mu oslobodim jednu sobu te da od danas on živi tamo. Kakva prava imamo cimerica i ja u ovoj suludoj situaciji?
  2. Vlasnik se još nije javio na telefon, naime dostupan je samo na fiksnom broju, a u ova tri mjeseca još ga niti jednom nisam uspjela kontaktirati. Upravo o tome se i radi, trebam li mijenjati bravu, zvati policiju, stvarno ne znam što učiniti.
  3. Cimerica i ja potpisale smo Ugovor o najmu stana prije 3 mjeseca, a na godinu dana. Stan plaćamo dva mjeseca unaprijed te sam ja zbog vlastitih potreba zamolila vlasnika stana da uvede max adsl i unaprijed platila trošak za godinu dana. Jučer je brat vlasnika stana provalio u stan i promijenio brave, ostavio je ceduljicu na vratima s brojem telefona i porukom da se javimo za ključeve. Ukratko, on po darovnom ugovoru kojim mi je jučer mahao pred nosom ima pravo doživotno koristiti taj stan. Od mene je zatražio da mu oslobodim jednu sobu te da od danas on živi tamo. Kakva prava imamo cimerica i ja u ovoj suludoj situaciji?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija