Jump to content

VUKOVI

Korisnik
  • Broj objava

    43
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. nesreća je se desila prije 2 mjeseca.dijete je se oporavilo.ono što me iznenadilo je presuda koju sam danas dobio ,gdje je dijete proglašeno krivim,odnosno ja kao roditelj.molim nekog tko zna da mi pomogne.ako se dijete vozi pješačkom stazom koja je paralelna uz glavnu cestu a auto dolazi sa sporedne ima znak stop mora li dijete stati i propustit auto?.dijete je biciklom udarilo u prednji blatobran auta.policija je pozvana naknadno.sastavili su zapisnik.sva krivica je stavita dijeteu .a vozača ne terete ni za napuštanje mjesta nesreće ni uključivanje sa sporedne ceste na glavnu bez zaustavljanja. jesu li policajci bili dužni napraviti alkotest vozaču auta.? .
  2. na putu do škole dijete se vozilo biciklom ,pješačkom stazom ,koja ide uz glavnu cestu.sa sporedne ceste .automobil izlazi na glavnu cestu i dolazi do sudara sa materijalnom štetom na automobilu.vozač automobila napušta mjesto nesreće ,dolazi mi kući tražiti odštetu.nakon što se nismo dogovorili poziva policiju.dobijam rješenje da je dijete krivo za izazivanje nesreće radi nepropisnog uključivanja u promet.a vozač automobila nije odgovoran po nikakvoj točki .dali je to moguće .imam li pravo tražit policijski zapisnik vozač je umirovljeni policijski službenik.nisu radili ni alkotest ,jeli on obavezan? .
  3. Pozdravljam sve dobro što se napravi za hrvatske branitelje.Živim u jednom malom mjestu u zapadnoj Slavoniji ,ovaj tjedan su 3 HRVI preminula u starosti od 40 do 50 godina ,i ne mogu da se ne upitam koliko će nas doživjeti pravdu i da nam bude bolje?
  4. Imaju li HRVI i dalje pravo na besplatne udžbenike za djecu ili su nam to ukinuli ?
  5. Na stranicama MOBMS upravo sam vidio da traže prijedloge za rješavanje stambenog zbrinjavanja.možda nama braniteljima krene na bolje,jer ako se ništa ne promjeni po tom pitanju i umrijet ću kao podstanar. .
  6. da li netko zna zašto danas nije bilo emisije Veterani mira ?
  7. hrvi sam 30 trajno.Išao sam na povećanje HRVI i nisam prošao na prvostupanjskoj komisiji.Budući da sam dobio povećanje omjera rat mir gdje se navodi da je došlo do pogoršanja ,a pogoršanjr je vidljivo i iz nalaza dali se mogu žaliti'?zanima me dali mogu rješenje o povečanju omjera rat mir uzeti kao dokaz o pogoršanju?molim za savjet
  8. danas zvao AUTUS opomena svaka sljedeća 100 KN više .nakon 3 opomene daju te na sud.oni nemaju dokaz da sam kriv fotografiju s opomenom nego me šalju Parkcom a ovi mi nisu poslali.ja to shvaćam ovako poslao sam sms dobiju moje podatke izmisle datum unazad godinu dana pa pošalju opomenu.možda sam lud al ne toliko da se nebi sjetio da sam dobio opomenu na autu.ako sam kriv zašto ne pošalju fotografiju ili zašto čekaju godinu dana.puno nas ima iste probleme al dali ima tko da zna šta po zakonu možemo.što je s udrugom za zaštitu potrošača ?
  9. ja sam vip pretplatnik .kazna je za 11 mjesec .dali su mi ispis računa treba nazvati službu za korisnike .pošalju poštom ili na e mail.
  10. sve sami lopovi jedni kradu od države drugi od nas obični ljudi.jučer i danas ih zovem cijeli dan javi se službenica kad kažem svoj problem zauzeti su.tražio sam fotografiju svoga auta gdje se vidi da su mi ostavili obavjest obečali poslati ništa.zovem odvjetnički ured njihov je odgovor plati pa se žali. imam rok 3 dana da platim pa se pitam ako dokažem da nisam kriv hoće li oni meni vratiti novac u roku od 3 dana.dali je u ovoj državi zakon isti za sve ?
  11. piše prva odvjetnička opomena po nalogu za plačanje dnevne parkirne karte.poslao AUTUS ULAGANJA ALFA. tvrtka za naplatu je PARKCOM d..
  12. molim one koji znaju da pomognu.parking plaćam sms porukom.danas dobio kaznu 110 kn +320 kn opomenu i to za 11 mjesec 2010.do danas nisam dobio nikakvu prije opomenu niti uplatnicu.zvao sam vip jer sam njihov pretplatnik postoji da sam platio sms .odvjetnički ured traži plačanje u roku 3 dana.platiti pa se žaliti kažu mi .bojim se ako ne platim da će mi skinuti s računa.pomozite
  13. zahtjev predao u 6 mj . Mirovina 3000 kn,supruga nezaposlena,podstanar,dvoje dijece školarci.Danas dobio 2000 kn. Još dvojica kolega samci,nezaposleni predali kad i ja oni dobili po 1500. Sretno i svima drugima koji čekaju odgovor.
  14. Tko se potpisuje na prijavu dijete je maloljetno .'
  15. Zna li tko što je s zakladom jer više ne mogu naći tu stranicu na internetu .hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija