Jump to content

tomislav82

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, dnevna parkirna karta je 12kn, dobio sam kaznu od 39kn za neplaćeno parkiranje. Da li je zakonski moguće da je kazna.viša od dnevne karte? Tek smo se uselili u stan u najmu i zgrada nema svoj parking.
  2. Pozdrav, Kako provjeriti da smo kao najmoprimci prijavljeni i da je najmodavac prijavio prihod na poreznu? Potpisali smo ugovor o najmu, nije odvjeren kod bilježnika. thx i lp
  3. Dobio sam otkaz zbog nezadovoljavanja na probnom radu. Da li su negdje u radnoj knjižici HZMO vidljivi razlozi otkaza? U odluci piše da imam pravo žalbe 15 dana. Otkaz sam dobio jer je voditelj dobio informaciju da namjeravam otići u drugu firmu, a u razlozima je naveo stvari koje uopće nisu točne. Nakon što sam mu to i rekao, pokušao je napisano izmijeniti sa odjelom ljudskih resursa ili izmijeniti u sporazumni otkaz, ali HR je rekao da to više nije moguće. Ne želim se vratiti na postojeće radno mjesto, ali da li je moguće odluku izmijeniti, poništiti ili ishodovati sporazumni otkaz?
  4. 16.7.2007. sam osudjen kaznom zatvora na 3.mjes., preinaceno u godinu dana uvjetno zbog kaznenog djela protiv imovine prijevarom. ranije nisam kaznjavan, ali u ovom slucaju smo napravili glupost i nadrapali. buduci da uskoro trebam diplomirat zanima me kad se ta kazna brise iz evidencije i da li mogu i kada dobiti potvrdu o nekaznjavanju ili kako se to vec sluzbeno zove u svrhu zaposljavanja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija