Jump to content

mau

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. kakvu ulogu igra dosjelost u svemu tome? mogu li se oni opozvati na to?
  2. ja bi snjima razgovarala i pokazala ima papire iz gruntovnice i katastra na kojima nema puta ucrtanog niti spomenutog. jer to postaje nenormalno. jučer je na tom dijelu dvorišta bila neka daska na podu ostavljena bez ikakve namjere, a susjeda je vikala da joj je zapriječen put i cijelo selo digla na noge! od nas nitko nije bio doma u to vrijema! također djeca tu prolaze njihova i tuđa, vode druge sudjede ko da je naše dvorište šetalište! osim toga baš namjeravamo tu staviti tlakavce i urediti to, pa mi se ne sviđa pomisao da budu tu prevažali stajski gnoj i sl.! jer nažalos prema njihovoj strani moj je otac ostavio vrata na ogradi!! mogu ja to zatvoriti??
  3. molim vas ako bilo tko ima savjet... naime radi se o tome da smo i brat i ja mladi pa misle da mogu raditi što žele! sve je počelo tako da su nama nestale (ukradene) neke stvari pa smo mi nabavili psa koji je u našem zagrađenom dvorištu! i sad nam oni prijete da si stavimo psa na lanac ili ga negdje zatvorimo, jer da oni imaju put preko našeg dvorišta, a pas ih napada!! prije ni nisam obračala pažnju da ptolaze, ali sad mi jr dosta svega! ak im popustim cileli život ću to morati trpjeti. kako netko može po tuđem, a ima pristup cesti!! također oni tvrde da tu prolaze već 50 godina, a na tom istom "putu" je još 1984. g postojala kuća koja je srušena te je sagrađena sadašnja ali ne na istom mjestu. također unatrag 10 godina tu su rasle neke stare jabuke tako da se nije moglo ni proči traktorom i sl. još malo i moja kuća će im smetati... pomoć molim vas! hvala
  4. molim vas pomoć. naime, radi se o dvorištu na kojem se nalazi obiteljska kuća koja je u vlasništvu mog brata i mene unatrag 3 godine. iza našeg dvorišta nalazi se susjedova parcela koji uporno traktorom i sl. vozilima prelazi preko moje parcele da bi došao do svoje gospodarske zgrade! iako je njegova parcela velikih dijelom uz glavnu, državnu cestu, on prelazi preko mog dvorišta, a svoje je zagradio i njeguje travnjak! na mojoj i bratovoj parceli nije ucrtan nikakav put na katastarskom planu. problem je što su naši roditeljite djed dozvoljavali da oni prelaze preko parcele pa ju oni koriste unatrag više od 30 godina!sto mi je raditi?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija