Jump to content

Borka

Korisnik
  • Broj objava

    19
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Borka

    Prijevara

    Pozdrav! molim Vas da mi odgovorite na još jedno pitanje. Dobila sam dužnika koji su mi poslali sms u kojima se ispričavaju za nesporazum,odnosno malo su se"šalili"ono s policijom,odnosno imam ovlaštenje da s njihovog računom mogu iu buduće namiriti svoj dug obročno . Zanima me da li je to zakonito i da li moram imati pismeni trag tog ovlaštenja računa, sem sms poruka. Puno hvala Legalisu!
  2. Borka

    Prijevara

    Poštovani! Hoću objasniti cijelu ovu neugodnu situaciju. Radim kao terapeut s djecom s smetnjama u razvoju. Tako sam pobliže upoznala ovu porodicu,naime imaju dvoje dijece s smetnjama kojima je potrebna rehabilitacija. Radim u jednom centru ,a stanujemo u istom kvartu. Činila sam im dosta usluga , odnosno pomagala sam im jer su imali problema s djecom. Novac sam im pozajmila jer su navodno htjeli otvoriti obrt. Dali su mi pin svog računa jer sami nisu imali računalo. Nikad mi nije palo na pamet da skinem niti kune ili da zloupotrijebim njihov račun, a ovo što sam učinila htjela sam na neki način da ih opomenem. javili su se sms da se pakuju i preseljavajuju i da su djecu ispisali iz škole. Odnosno bježe.
  3. Borka

    Prijevara

    Hvala. Mi svi koristimo internet bankarstvo. I dotičnoj gospodi sam činila usluge prilikom plaćanja nekakvih transakcija, recimo plaćanje računa i ostalo. Smatrate li da trebam vratiti novac. Pozdrav
  4. Borka

    Prijevara

    Ne mogu se opravdati da sam izvršila povrat pozajmice s njihovog računa!
  5. Borka

    Prijevara

    Oni su mi dali šifru kada sam prebacivala novce na njihov račun. Kako sam prije naglasila oni su me izbjegavali i nisu tražili nazad.
  6. Borka

    Prijevara

    Pozdrav! ovih dana našla sam kod sebe šifre za ulazak u netbanking, kada sam skidala s svog računa pozajmicu na račun osoba kojima sam posudila novac. Prebacila sam nešto malo novca na svoj račun 2.300,00kn jer više nije bilo. Nisam obavjestila nikoga jer mi se nisu htjeli javiti. Medutim danas su mi se javili sms optuživajući me za kradju i da će me prijaviti policiji, na što sam im odgovorila da jedva čekam da se nadjemo u policiji da riješimo cijeli slučaj. Puna sam straha i željela bih da mi netko odgovori da li sam ispravno postupila ! Hvala! / Kod sebe imam njihov broj računa/
  7. Borka

    Prijevara

    Pozdrav, hvala vam puno, zapravo mi se sve sada razbistrilo u glavi odnosno dobila sam odgovore na moje pitanje: Što činiti? Ne samo što ste ostali bez novca/za mene to nije malen novac/ povrijedjen si jer si dobronamjerno bez kamate htio nekom pomoći ,a ono ocrnjen si u zajednici od istih tih ljudi i jako povrijedjen. Da ne bi u tom svom bijesu napravio još veću štetu sebi i obitelji dobro je da vas netko uputi. U mom slučaju Legalis mi je otvorio oči i još jednom Hvala svima.
  8. Borka

    Prijevara

    U pravu ste svakako. Tek sada saznajem da su obmanjivali i lagali druge, zapravo su imali za svakou svoju žrtvu priču koja je jako uvjerljiva. Hvala ! pozdrav svima!
  9. Borka

    Prijevara

    Hvala ! Mislim da ih policija dobro pozna, ali im progleda kroz prste zbog malodobne djece. Lukavo se izvlače skrivaju se i izbjegavaju zakon. Pozdrav !
  10. Borka

    Prijevara

    Floki , oprostite hvala puno,puno na savjetu i ne bih pitala susjedu Katu.
  11. Borka

    Prijevara

    Poštovana gospodo! Obratila sam se za savjet jer sam kako sam napisala prije naivno "poklonila" nekom novce odnosno prevarena sam,a vi se prepucavate s svojim diplomama i doktoratima. Sada ste me potpuno zbunili i dalje ne znam što mi je činiti. Pozdrav svima!
  12. Borka

    Prijevara

    Nisam bila. Mislim da imaju nekoga tko ih štiti i u policiji, Hvala na savjetu! O tom uopće nisam razmišljala. Da li ste upoznati što policija može učiniti u ovakvim slučajevima.
  13. Borka

    Prijevara

    Mislite li da vrijedi pokušati pokrenuti spor? Naime ima puno gospode koja su realna i koja mi pokušavaju objasniti da je ishod nikakav. Tresla se gora rodio se miš.
  14. Borka

    Prijevara

    Hvala puno ! Razmislit ću o svemu jer mi se baš ne poklanja nekom novac bez veze. Iskreno, sumnjam da ću uspjeti jer kao što sma rekla oni su u dugovima . Ako bi i bila recimo ovrha na primanja i nekretnine; niti imaju neka primanja niti nekretnina, i teško je reći kako su se do sada izvlačili. Pozdrav!
  15. Borka

    Prijevara

    To ne bih mogla dokazati, ali bih možda mogla naći druge osobe koji su na sličan način prevareni. hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija