Jump to content

robertsmith

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. mislim,pretpostavljam i sl ne spadaju pravnu kategoriju.nazalost niti vas odgovor nema logike.nisam li jasno napisao da ne radim u toj firmi.zar ponovo nije jasno da se ne radi o nekoj kradji ili nečemu sto bi trebalo prijavjivati sluzbenim organima nego o hiru poslodavca zbog sitnica na koju bi se policija smijala. ok,apsolvirali smo općepoznatu činjenicu o upotrebi poligrafa,ajmo se sad malo drzati moje teme da vidimo logiku malo i POZNAVATELJR zakona a ne one koji ZNAJU da se kradjom bavi policija i koji ZNAJU da poligraf koristi policija.To znamo svi
  2. hvala na odgovoru koji uopće nije odgovor na moju temu niti ima logike.zar se ne podrazumjeva samo po sebi da poslodavac nemoze provoditi istragu niti će traziti sluzbenu istragu zbog sumnje na ukradenu kilu čavala ili sumnje da mu poslovodja ima seksualne avanture sa računovodkinjom na radnom mjestu?radi se o hiru poslodavca zbog uobičajenih sumnji i gluposti.zanima me samo smije li angazirati poligrafistu i smije li poligrafist pruzati privatno takve usluge.sve sto ste odgovorili podrazumjeva se samo po sebi.uzaludno vam mudrovanje.
  3. zanima me smije li poslodavac traziti od djelatnika da se podvrgnu poligrafskom ispitivanju jer sumnja u njihovo poštenje?krsi li time zakon i koji?krsi li zakon i osoba poligrafist koji pruza takve usluge?kome prijaviti takvog poslodavca ako postoji zakonska osnova za prijavu? napominjem da ne radim u poduzeću u kojem poslodavac trazi to od mene,tako da pitanje postavljam trijezne glave.zahvaljujem na odgovorima.
  4. Zanima me koje su po zakonu financijske obveze poslodavca kad su zaposlenici na terenskom radu,tj što se smatra terenskim radom,koje su dodatna prava djelatnika kad ima obitelj a radi na terenu itd itd
  5. Hvala na iscrpnom odgovoru.pretpostavljam da dotična klinika nije ovlaštena za obavljanje abortusa stoga je liječnik postupio neetički tj lazno prikazao dijagnozu a i laznom dijagnozom se osigurao odgovornosti od mogućih komplikacija jer je poslije gotovo nemoguće dokazati pravu istinu.Svime sto je učinio pokazao je koliko je nemoralna osoba a i iskoristio je kliniku u kojoj radi za svoj interes.Zaboravio sam cijenu abortusa ali znam da nije mala.zarada od desetak abortusa mjesečno iznosi barem tri prosjećne plaće.Ukoliko nekog zanima o kojoj je klinici riječ neka mi se obrati na pp.
  6. Koliko sam upoznat žena do 10 tj trudnoće može obaviti abortus bez obzira na protivljenje supruga i bez savjetovanja sa nadleznim sluzbama medjutim zanima me pravna odgovornost liječnika koji je obavio abortus ali je slijed dogadjaja bio ovakav 1.žena dolazi liječniku i kaze da želi abortus,liječnik upisuje u dijagnozu da je to prvi posjet žene sa namjerom da on PRATI TRUDNOĆU abortus se nigdje ne spominje,šalje zenu kući davsi joj neke lijekove i ugovara termin za tjedan dana 2.zena dolazi u dogovoreni termin bez ikakvih zdravstvenih problema liječnik obavlja abortus i u dijagnozu upisuje da je zena došla u stanju krvarenja i da se desio SPONTANI POBAČAJ uzima novac za obavljenu uslugu naravno bez papirnatog traga o primitku novca.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija