Jump to content

CarpH

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Osobni podaci

  • Web stranica
    http://www.voodoo-amiga.com
  1. Pa ocito ista procedura kao i kod mene.Sada murja salje ili se konzu
  2. Pa ocito ista procedura kao i kod mene... Sada murja salje ili se konzu
  3. Ma nisam nista presutio!! Niti sam napravio bilo koji drugi prekrsaj!? Vozio sam se glavnom cestom i prilkom skretanja u jednu ulicu pocela me pratit polcija,nakon 200-300m upalili rotirke ja stao sa strane..I nakon toga sam puhao.. Kao sto sam vec rekao napuhao sam sa tolerancijom 1,11 i dobio dva papira na jednom je pisalo kako mi se vozacka oduzima na 72 h i da taj papit moram priloziti prilikom podizanja iste ,a na drugom papiru je Zapisnik o puhanju u drger...i to je sve!!! I kao policajac je rekao kako kroz mjesec dana treba stici kazna ili sto vec ?! E sad dal je to ok ili nije , nebih znao reci!!
  4. Imao bih jos jedno pitanje!!! Ima li kakve sanse da dobijem presudu bez da me zovu na sud? znaci policija posalje zapisnik i na temelju toga me sud kazni? Mislim da bih meni bolje odgovralo da ja osobno idem dna sud i popricam sa sudcem Ima li kakve veze sto sam potpisao zapisnik,odnosno papir na kojem se vidi koliko sam naphao za sada drugo nista nisam niti dobio!! Jos jednom se zahvaljujem na odgovoru!
  5. Na pocetku da pozrdavim sve prisutne.. Evo na moju nesrecu i ja sam u subotu navecer ostao bez vozacke .. Napuhao sam 1,21 sa tolerancijom 1,11... Znaci jos nisam dobio nikakvo rjesenje o kazni...Pa me zanima koliko kaznu mogu ocekivati i koliku zabrana upravaljanja!! I jos jedno pitanje..Ima li kakve veze sto nikada do sada nisam kaznjavan??Ide li mi to u prilog ili ne ? Unaprijed hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija