Jump to content

miga

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. evo ja položilaaaaaaaa!!!! ovak' sve je bilo okej. opći dio- pitanja osnovna, ne ulaze u dubinu uopće. važno je da shvaćate bit a ne da znate detalje. To ne znači da ne morate učiti. I da bi se znala osnova, treba učiti.inače ja sam VSS. Pitaju vas što ste po struci i ako niste pravnici..to je dobro!! šalim se, ali zaista njih detaljnije pitaju. Posebni dio- specifično prema vašim poslovima, iako su mene pitali nešto što uopće ne radim i područje koje mi nije bilo navedeno u rješenju. hvala bogu pa sam se snašla ali mislim da to nije okej jer sam pripremala drugo područje. trebali su mi navesti onda to, koje su me pitali. uglavnom, zaista nije teško i drž'te se svi. pitanja su sva ona koja kruže forumom. Pozzzzzz
  2. molim vas pitanja-novija- jer ih već sad imam hrpu pošaljite ih na mirna_gajski83@yahoo.co.uk hvala puno, poz
  3. Pozdrav svima! Ja sam prof. socijalni pedagog i radim kao vježbenik u Gradskoj upravi Grada Velike Gorice u Upravnom odjelu za društvenu djelatnosti. Da li je netko imao poseban dio iz upravnog područja zaštite interesa i prava djece? Ako je, molim vas iskustva i izvore, literaturu iz koje ste učili! Hvala puno!
  4. Molim vas ljudi, ako netko ima najnoviju skriptu za DSI da mi ju pošalje na mail: mirna.gajski@gorica.hr Puno vam hvala. Planiram ići na dsi krajem 11 mjeseca 2008. puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija