Jump to content

zgubidom

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. dopis je upućen nama običnom poštom s namjerom ucjene za ranije spomenuti pu. ponavljam da ispunjasvamo građ.uvjete iz općinskih propisa o građenju, te da se nalazimo u građ.zoni. jedino od svega mi je žao da u našem malom mjestu stvarno čovjek ne može neke stvari prijaviti uskoku.mislim ovo kaj nam se događa je čista ucjena.no ako potraje još mjesec dana, koji je nekakav normalan, valjda i zakonski rok , budemo to ipak predali nekim drugim službama.
  2. pa ako su nam dali da platimo 22000,oo kn vodne naknade u korist hrv.voda, valjda su bili sigurni, ili budemo sad te novce dobili vraćene?????općina u našem slučaju nije susjed, jer susjedi su uredno bili pozvani i nisu imali primjedbe na projekt
  3. gup-om nije predviđena cesta, a nama je na urbanizmu rečeno kad donesemo dokaz o uplati vodnog doprinosa hrv.vodama i komunalnog doprinosa u općini da dobivamo lokacijsku,tj.možemo početi.dakle sve uvjete zadovoljavamo.
  4. zanima me da li nakon što smo dobili obavijest od urbanizma da je projekt ok, susjedi uredno pozvani da se izjasne,proslijeđeno na hrv.vode da se obračunaju one naknade, poslano u općinu da se obračunaju naknade....i onda dođe dopis s općine da ako im ne ustupimo da kroz parcelu prolazi cesta neće nam dati građevisku suglasnost. mislim, to tak može????napominjem da je u pitanju privatni interes načelnice općine koja to želi umotati u neke više interese a to su samo njeni interesi. već smo platili vodni doprinos od 22.000 kn a gradilište se nalazi u zoni gup-a. pomooć!!!može to tak????ja sam već luda od njnih ucjena.napominjem da se ne nudi nikakva naknada za to zemljište.dakle može li ona to stopirati u ovoj fazi!?
  5. zanima me da li za četvrto dijete imam pravo isto na naknadu 3 godine, i negdje sam čula, neprovjereno, da imam pravo na upis i staža za tri godine porodiljnog. zna netko što o tome
  6. eto i mene sa problematikom puta. kupio muž lijepo gradilište, ali počelo se komplicirat. uz rub našeg zemljišta,tj.na međi postoji komad asfaltiranogn puta koji koristi jedna starija gospođa čija je kuća ispod našeg zemljišta,tj.udaljena od glavne ceste.ali odjednom pojavila se načelnica općine, seoski šerif, koja je odlučila prodat zemlju svoje bake,a koja graniči sa spomenutom staricom. a nema izlaz na prometnicu, pa je odlučila da put koji je na našoj zemlji, proglasi općinskim putem. mislim, mi smo uredno platili mjernike koji su nam označili do kuda je naše gradilište.čak i susjed kojemu dio terase leži na našem nismo predbacili niti slova.postoji neki zakon koji načelnici (koja uredno radi i na urbanizmu)dozvoljava da nama doslovno otme taj put i napravi cestu????i kome mi to uopće možemo prijviti, jer mi se čini da je to malo i sukob interesa.em radi na urbanizmu, em je načelnik općine.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija