Jump to content

enabacko

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja sam administrativni referent, SSS spreme,nisam nikakav voditelj postupka, a radi se o tome da moj kolega inače voditelj postupka ostavlja meni i kolegici da mu pišemo zaključke za očevid i rasprave. U slučaju da nešto nije kako treba nas se vrijeđa i omalovažava a sve se radi po njegovom naputku, ništa nismo izmislile, napisale smo samo ono što je on rekao da napišemo. Iz tog razloga me zanima da li smo mi sa srednjom stučnom spremom ovlaštene za pisanje takvih zaključaka?Naravno on zaključak potpiše...
  2. evo i mene, i ja sam za 18.12. uh.....
  3. Ne znam da li sam na pravom mjestu za postaviti ovo pitanje ali ako netko zna dobro će mi doći svaki odgovor. Naime, zanima me da li ja kao administrativni referent u državnoj upravi imam pravo pisati zaključke? Ili ako nitko ništa ne zna da li znate gdje bi mogli potražiti odgovore na to pitanje, naravno zanima me po zakonu... Nadam se da će se naći netko ko mi može pomoći jer mi je jako bitno!
  4. Evo i ja bih molila najnoviju skriptu za dsi, molim vas pomozite. Ako ima neka dobra duša moj mail je enabacko@net.hr Unaprijed se zahvaljujem.
  5. Evo i ja bi se priključila na ovu temu jer me zanima isto. Trudna sam 6 mjeseci, termin mi je u šestom mjesecu,od jučer sam na bolovanju s tim da mi je ostalo još godišnjeg za iskoristiti prije otvaranja porodiljnog. Ono što me zanima je da mi 12 mjeseci neprekidnog staža ističe krajem petog mjeseca, znači da ulazim u onih 12 mjeseci staža ako prekinem bolovanje i uzmem godišnji pred otvaranje porodiljnjog. Sad me zanim koliko ću imati dok sam na bolovanju - komplikacijama ? Unaprijed se zahvaljujem i nadam se skorom odgovoru.
  6. Molim neku dobru dušu da mi poašlje noviju skriptu za DSI na enabacko@net.hr Unaprijed Vam zahvaljujem!
  7. Pozdrav svima, zanima me da li netko od vas zna što je posebni dio administrativnog referenta zaposlenog pri Uredu državne uprave, Službe za imovinsko-pravne i zajedničke poslove? Imam još mjesec dana do isteka probnog rada pa me zanima na što da posebno obratim pažnju. Unaprjed Vam se zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija