Jump to content

cool232

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, Da li se kod sporazumnog raskida moraju ugovoriti otkazni rokovi i otpremnina sukladno zakonu o radu? hvala unaprijed
  2. Poštovani, Zanima me da li kad prosvjetna inspekcije donese rješenje u nekom postupku to rješenje postaje javno, tj. da li imam pravo uvida iako nisam podnio zahtjev za nadzorom? hvala i lp
  3. Imam problem vezan za kolportere ( ulične prodavače novina) te ne znam na koji način ih prijaviti tj. koji im ugovor dati pošto su plaćeni po prodanom primjerku novina? Hvala na pomoći
  4. hvala Mela77 na odgovor još jedno pitanjce, ako sam osuđen u prekršajnom postupku da li mogu dobiti potvrdu o nekažnjavanju?
  5. Policija mi je prilikom pretresa vozila pronašla 0,5 g amfetamina. Pustili su me nakon 5 minuta nakon što su ispunile neke svoje papire i meni uručili potvrdu o oduzimanju predmeta, zanima me koja je uobičajena sudska praksa za ovo kazneno dijelo? Hvala na pomoći.
  6. Da li je moguće da osoba volontira u određenom pricatnom poduzeću pošto za svoj rad ne prima apsolutno nikakvu naknadu tj. kako pravno regulirati tako nešto? Zahvaljujem na odgovoru!
  7. hvala Vam, doduše nisam pravnik pa mi razlika izmedju prituzbe i prigovora nije bas najjasnija, ali recimo da li je realno traziti smanjenje kazne na osnovu navedne situacije jel ipak je neposrednim zapažanjem ili uostalom postupkom policijskih službenika utvrđen da SAM sposoban voziti vozilo kada su me pustili? situacija mi je totalno interesantna jel mislim kazniti me za jedno dijelo i onda me pustiti u počinjenje istog sa njihovom "blagoslovom"
  8. nakon alkotesta uručen mi je prekršajni nalog i oduzeta vozačka dozvola ali takodjer policijski službenici su me pustili da nastavim dalje upravljati vozilom! da li je to osnova za prigovor pošto mi se čini da se radi o kršenju zakona od strane policijskih službenika? hvala!
  9. Ak moze jos par pitanja vezano za prigovor pa da bude sve na hrpi 1. Ako je rok za slanje prigovora 8 dana jel to znaci ak se 8 dan posalje preporuceno da je to u roku ili u 8 dana mora doc u PP? 2. Te na koji prekršajni sud naslovit prigovor ako samo znam da je PP na Jadranskoj Aveniji? P.S. Nisam iz ZG Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija