Jump to content

timobilan

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Naci, ako ja kupujem nekretninu od njega, onda moram s njim u porezni na dogovor. Hvala
  2. Pitam za poznanika, ima firmu i porezna ga je blokirala prije dvije godine. Ima nekoliko pokretnina u toj tvrtci i dvije nekretnine. Na nekim pokretninama su upisani na knjizicama vozila a na nekretninama nema zabrane otudenja.. Sto bi se dogodilo kada bi on prodao nekretnine? I sto bi se dogodilo da proda pokretninu? Dakle, koje su kazne i poslijedice? Unaprijed hvala.
  3. moze i meni? Molim posalji na tmav0411@net.hr Unaprijed hvala!
  4. da se i ja prikljucim potraznji skripte... Molim skriptu na: tmav0411@net.hr Unaprijed hvala! I pitanje, polazem za rad u poreznoj upravi, dobio sam rjesenje za stalni radni odnos na mjesto administrativnog referenta a radim na mjestu upravnog referenta. Imam SSS. Sad me zivo zanima sta ce me pitati? Da li po: mom rjesenju ili po poslu koji radim ili po strucnoj spremi koju imam? Jos jednom hvala za skriptu....
  5. aha... Znači, nešto od toga je i zastara. Jel da čekam da mi daju ovrhu (odnosno da se oni prvo meni obrate) ili da ih ja kontaktiram?
  6. Molim pomoć... Godine 2004 sam napravio ugovor na tarifu 300 da bi dobio novi mobitel za 1,oo kunu. No prodavac me nasankao i nikada mi nije dao mobitel. Ja nisam htio platiti racune dok nedobijem mobitel. Zatim su me oni iskopcali i nedugo zatim doslo mi je da sam duzan nekoj tvrtci "Coface Int" tak nekako dug od T-mobilea i opomena uvecana za iznos opomene od 800 kuna, pa 4-5 mjeseci poslije opet opomena i tako sam im ja duzan oko 4500,00kn. No od tada, negdje 2005. Nitko mi se nije niti javio, niti obratio. Šta sada? Jel nastupila zastara? Jel ima zastare na to? Ako ima, kada nastupa? Hoce mi doci samo jednog dana ovrha sa hrpom kamata da to moram platiti? Šta da radim?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija