Jump to content

Illegal

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. sve veće banke nude opciju zatvaranja starih dugovanja u drugoj banci. Pogledajte ponude na internetu pa se odlučite.
  2. Ako je se provodi ovrha nad plaćom po još uvijek važećim propisima ne mogu plijeniti više od 1/3 plaće. Obratite se službi obračuna plaća kod vašeg poslodavca. Ako doista nemate ništa osim gaća na sebi onda se nemojte sekirati - ništa vam ne mogu uzeti (osim gaća). Od suda tražite da vas oslobodi plaćanja sudskih troškova zbog svih ovih razloga koje ste naveli.
  3. Što stoji u Radićevom rješenju? Jel Vam dano pravo korištenja nekretnine?? Kakava je to darovni ugovor koji spominjete?
  4. hvala Vam na odgovoru! na koje članke kojeg zakona da se pozovem u podnesku?
  5. Hvala na pomoći! No nisam sigurna da to rješenje o pravu korištenja postoji? Postoji kupoprodajni ugovor.
  6. ovdje nije riječ o nacionaliziranoj imovini već činjenici da u vrijeme socijalizma nije postojalo privatno vlasništvo već isklučivo društveno..... ..... zanima me kako su drugi ljudi to riješili jer pretpostavljama da je do 1990. svima u vlasničkom listu pod A tj. u vlastovnici stajalo - 'društveno vlasništvo' a istinski vlasnici da su se vodili kao korisnici.
  7. Sklopite darovni ugovor sa ocem i(li) sestrom temeljem kojega ćete se brisati iz vlastovnice i postati crkveni miš.
  8. Koliko ja znam to je interna bilješka Pisarnice Suda. Nije ništa relevantno po Vas.
  9. Kakva je procedura da se iz vlastovnice briše 'narodna imovina' a da se kao nositelj prava vlasništva upiše dosadašnji nositelj prava korištenja (koji je nekretninu stekao kupoprodajnim ugovorom iz 80-ih i upisao se kao nositelj prava korištenja)??
  10. Pročitajte članak 61. Ovršnog zakona!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija