Jump to content

stampika2

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U vrijeme privatizacije moje firme,sam s istom vodio radni spor,koji sam dobio nakon šest godina i vraćen sam na posao.U to vrijeme su ostali djelatnici doboli ili kupili dionice koje su kasnije prodali novom vlasniku.Meni nitko nikada nije ponudio nikakve dionice.Tek nedavno sam došao do informacije(neprovjerene) da je "netko" vjerojatno zloupotrijebio moje ime te stekao pravo na "moje dionice". Kako se to može provjeriti i gdje,jer je otada prošlo petnaestak i više godina,te ako je to točno,kako doći do svog udjela u dionicama.
  2. -ostao sam bez posla,imam pravo na naknadu,ali me zanima da li naknadu za samozapošljavanje može ostvariti obrtnik koji bi me zaposlio,tj. da ne moram otvarati svoj obrt nego da budem njegov zaposlenik
  3. Posjedujem jedan hektar zemlje koji sam dao prije deset godina u arendu.Sada mi neki govore da ta moja zemlja može pripasti onome koji ju obrađuje bez ikakove naknade.Zar je to moguće?
  4. Zajednički stan(u gruntovnici glasi pola na mene pola na bivšu suprugu) sam otplatio nakon rastave 3/4 u cijelosti(jer ona nije otplačivala rate).Sada bih želio da se stan proda,ali ona na to ne pristaje(nemamo maloljetne djece).Mogu li tražiti bezuvjetan pristup u moju polovicu stana,(jer tamo ne živim)i kako?Što mi je činiti?
  5. Razveli smo se prije osam godina,Još tada smo išli na otkup stana na rate.Kod rastave nismo podijelili zajedničku imovinu.Ona je ostala u stanu i smatrao sam da će otplaćivati stan,no ona to nije činila.Sada sam to doznao i otplatio stan u cijelosti,no ona odbija potpisati anex ugovora kako bi se skinula hipoteka sa stana jer je sada stan u našem vlasništvu tj. otplaćen.Što mi je činiti?
  6. -hvala svima na pomoći i savjetima.
  7. -imam ja svoje "JA",ali ne trčim pred rudo
  8. -lijepo rečeno,ali taj se ljubavnik sada šepuri u mime stanu,bez ikakovih moralnih obaveza.
  9. stampika2

    savjet

    -nakon 22 godine sam saznao da nisam biološki otac djetetu koje odgajam.Imam li kakvo pravo tražiti naknadu za odgoj od pravoga oca,ikako?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija