Jump to content

Femina

Korisnik
  • Broj objava

    44
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Kolege ako imate face učlanite se u grupu Pravosudni 2013, tamo ima materijala i razmjenjuju se iskustva.
  2. Pametno kolega bombarde16! Stvarno je postalo zbrčkano, već sam se pitala gdje si nestao?! Nadam se da ćemo do kraja ovog roka, imati bar još više pitanja, nego dosad.
  3. Kolege ovdje imate zadnja ažurirana pitanja iz svih područja, a sve to zahvaljući kolegi koji se potrudio pokrenuti ovaj projekt! http://www.legalis.hr/forum/showthread.php/66426-projekt-Uvijek-ažurna-ispitna-pitanja-online-kolaboracija-u-realnom-vremenu
  4. Definitivno potpisujem kolegu! I ajde da ta peticija stvarno krene..a ne da ostane mrtvo slovo na papiru!
  5. Ima li netko ostalih 36 pitanja što sveukupno fali iz upravnog i radnog?
  6. Nadam se da će se naći još neka dobra duša kao što je kolegica Baky i ostali.. pa da dopopuni pitanja..
  7. Nama koji putujemo na PA bit će naporno..al nadam se da će se bar malo isplatiti.
  8. Femina

    Trudna pripravnica

    To svakako propast..a jel to znači onda to što sam napisala, da joj neće prestat ugovor o radu nego nastavlja još godinu dana zbog prekida?
  9. Baky pa može li se ta prezentacija staviti ovdje pa da se preuzme, a da ne šalješ svakome pojedinačno ako nije problem?
  10. Femina

    Trudna pripravnica

    Kolege, imam pitanje. Neki dan me kolegica pitala, a tek je počela raditi u sudu, a ja nisam sto posto sigurna u odgovor. S obzirom da je ugovor na 2 godine..zanima ju ako odradi godinu dana pa zatrudni i ode na porodiljni na godinu dana, jel to znači da kad joj ugovor istekne a na porodiljnom je ne vraća se više na radno mjesto ili joj se vježbenički staž produžuje za vrijeme trajanja prekida? U čl. 15. Zakona o vježbenicima u pravosudnim tijelima stoji: Ako se vježbenička praksa prekine uslijed neprekidnog bolovanja dužeg od šest mjeseci ili rodiljnog dopusta, tad se stručno obrazovanje produžuje za vrijeme trajanja prekida. Vježbenička praksa prekinuta iz drugog važnog razloga može se produljiti za vrijeme trajanja prekida. O produžetku vježbeničke prakse odlučuje ministarstvo nadležno za poslove pravosuđa. Po ovome bi ja zaključila da radni staž ide, a vježbenički miruje dok se osoba ne vrati na posao.
  11. Ja znam za jednu vježbenicu koja je bila na sudu s položenim praovsudnim al nažalost sad je otišla jer joj je prošlo 2 godine..Otišla je raditi kao tajnik sad u jednoj školi..nažalost ne može se postat savjetnik bez natječaja.
  12. Prije 2 dana sam dobila dopis da svom tijelu dostavim dokaz o zdravstvenoj sposobnosti. Tako da već sljedeći tj idem na pregled u privatnu polikliniku.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija