Jump to content

Croat

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Trazim odvjetnika (zagreb,jastrebarsko...)

    tuzenikova zubarska praksa i mjesto stanovanja je karlovac kao i moje mjesto stanovanja. imam sudski spor u vezi prometne nesrece i mogao sam birati mjesto za pokretanje tuzbe izmedju mog mjesta stanovanja,mjesta u kojem se dogodila prometna nesreca i zagreba pa sam mislio da bi i u ovom slucaju imao pravo na zagreb kao mjesto za pokretanje tuzbe ili ipak nije tako?
  2. zubar mi je radilo zube (most) a da nije provjerio da li je to uopce moguce i nakon par dana sam zavrsio na hitnoj zbog upale kostiju. zubi i most su izvadjeni, i na hitnoj su mi potvrdili da je greska zubara koji je to radio a da nije cak ni slikao zube prije radjena tog mosta. zube sam platio (15 000 Kn) odmah nakon sto su stavljeni a racun nisam dobio,dakle radio je na crno. imam neke svjedoke koji mogu potvrditi da mi je taj zubar radio zube kao i poruke slane preko WhatsApp-a.mjesto radnje i mojeg stanovanja je karlovac,pitanje da li mogu pokrenuti sudski spor u zagrebu ili mora biti bas u karlovcu i naravno,trazim odvjetnika koji je spreman pokrenuti tuzbu,zainteresirani se mogu javiti na pp.
  3. imao sam prometnu nesrecu u kojoj nisam krivac i sudski spor sa osiguranjem je pokrenut prije vise od 8 godina. ostao sam nesposoban za bilo koji rad tako da trazim odstetu koja iz toga proizlazi. nakon toliko godina sam izgubio povjerenje u odvjetnika tako da ovim putem trazim misljenje i eventualno odvjetnika koji se spreman preuzeti taj slucaj. svom odvjetniku sam potpisivao blanko punomoci pa me zanima na koji nacin mogu oduzeti punomoc da novac od osiguranja vise ne ide na njegov racun nego na moj,kao sto sam napisao,nemam vise povjerenja u njega.hvala.
×