Jump to content

aquinta

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala Vam puno na odgovoru, sada bar znam odskle kreniti Radena je kasnije tako da nije uracunata u korisnu povrsinu stana, tako da idem pokusati dovi do tog elaborata. Hvala Vam jos jednom.
  2. Hmm, jedino sto pise je 9.Suvlasnički dio: 135/1000 etazno vlasnistvo (E-9) 1.Stan "E" nista vise osim toga i opisa stana
  3. Stan se u ZK sastoji od predprostora, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone, wc, spavace sobe i 2 balkona, ukupne povrsine 48,4m2 tako da te galerije nema zavedene, ona je 20ak m2. Cjela je zgrada etazirana, ima 6 stanova i 3 garaze, te jedno podrumsko spremiste. Ovaj moj stan nalazi se u potkrovlju, tako da je zbog visokog stropa izvedena galerija.
  4. Postovani, Kupila sam stan u potkrovlju s galerijom koja nije u papirima. Stan se nalazi u potkrovlju zgrade sa 6 stanova. U razmatranju sam da to rijesim i galeriju upisem u zemljisne knjige pa me zanima kolika bi bila cjena tog postupka i kakva je procedura za taj postupak tj sve sta i gdje trebam.. Galerija je velicine cca 20ak m2, nalazi se iznad dnevnog boravka i kuhinje.
  5. Postovani, sa partnerom sam bila u izvanbracnoj zajednici 8 god. Imamo zajednicko djete. Razisli smo se ali nismo rijesili na centru za socijalno skrbnistvo, on je u meduvremenu zavrsio u zatvoru (nevezano za obiteljsko nasilje i sl). Sada bi ja htjela praviti putovnicu za djete, ali ne mogu ju napravati sama jer imamo zajednicko skrbnistvo. Trebala bi njegovu suglasnost ovjerenu od javnog biljeznika ili nadleznog tjela. Zanima me sta tocno u toj suglasnosti treba pisati i na koji nacin da ju ovjerimo obzirom da je on u zatvoru. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija