Jump to content

griottta

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. "pod jednakim uvjetima" ne znači da treba pozvati na testiranje svakoga tko ih zadovoljava, nego da se ne mogu nametati jedni uvjeti za jednu skupinu ljudi, a drugi za drugu. umjesto da si bijesna na one koji te nisu pozvali na testiranje, bolje bi bilo energiju usmjeriti u pozitivnom smjeru i ustanoviti zašto je do toga došlo te radi budućih slučajeva pokrpati pogrešku. također, moguće da su jednostavno tražili nešto drugačije od onoga što ti nudiš, dok će netko drugi tražiti ono što ti nudiš. nemoj gubiti vjeru u sebe. također, probaj stvar gledati i s praktične strane - uvjeti se uglavnom postavljaju vrlo široko (završen pravni fakultet + poznavanje engleskog) i prijave se ponekad i doslovno stotine ljudi koji ih ispunjavaju; poslodavac koji bi išao saslušavati sve te ljude posve sigurno nije poslodavac koji ima toliko posla da bi zapošljavao.
  2. malo će te čudno gledati, ali možeš pratiti pod uvjetom da imaš sa sobom neki dokument za identifikaciju i da prođeš detektor metala. dodatni uvjet je da ne možeš slušati raspravu koja je zatvorena za javnost.
  3. griottta

    nezaposlenost

    treba se strpjeti još malo... kad uđemo u EU (doslovno tad) odjednom će se otvoriti velika količina mjesta među ostalim i za pravnike. ne mislim pri tome na europske institucije, nego na sve kompanije koje samo čekaju naš ulazak u EU da bi došle i kod nas. čula sam za gro takvih primjera. što više stranih kompanija sa svojim podružnicama i predstavništvima, to više posla za pravnike; od vježbenika friško s faksa do odvjetnika. samo treba zadržati optimizam i vjeru u sebe.
  4. pa ovako.... mene su u 2. krug zvali još prije božića ako se ne varam (mislim da je bio badnjak), a sad na staru godinu su me zvali radi odgode. drugi krug trebao je biti danas, ali ipak neće (a kad će - ne zna se).
  5. Molim da mi netko upućen hitno javi koji su najbolji odvjetnici fokusirani na kazneno pravo u Sl. Brodu. Radi se o teškom kaznenom djelu i hitno mi je potrebna ova informacija radi žalbe na Rješenje o pritvoru (rok 2 dana!!)
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija