Jump to content

hasko

Korisnik
 • Broj objava

  1230
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 • Osvojio dana

  7

hasko je zadnji put osvojio dan srpanj 12 2017

hasko objavljuje sadržaj koji korisnici cijene!

O hasko

 • Rang
  Veteran

Nedavni posjetitelji profila

3765 pregleda profila
 1. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Kao i svima. Papirologija se priprema puuuno prije izlaska vještaku.
 2. Uvreda preko Facebooka

  Odgovor takvima : ako ti ne znaš ,kako ću ja.
 3. Javni prolaz za pješake

  Postoje repelenti za to.
 4. Hrvi pogorsanje invalidnost

  100% vojni dio, pa naveo sam Ti.
 5. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Razmišljao sam odgovoriti na ovo ili ne. Kao netko tko ima 100% opću u svezi rata ( a takvi se baš i ne nalaze na ovome forumu) mogu dati samo neke smjernice u vezi ove problematike. Svatko ovdje misli da ima pravo na više i to je u redu, neka se bori za to. Jednom davno je moj neuropsihijatar rekao neka ne tražimo pravdu nego pravo. I liječnici su ljudi koji svaki na svoj način vidi i procjenjuje, upisuje predlaže i na koncu presuđuje uzrok tvoje bolesti. Ovdje nikome nije upitna dijagnoza nego okolnosti stjecanja te dijagnoze. PTSP možeš dobiti i ako imaš problema u braku i sl..... . Komisija je zadnja razina na koju se dolazi dobro "potkovan" (ne mislim na mito), a i tada ti nije uspjeh zagarantiran. Vještak čuva svoj integritet temeljem ratnog puta i prezentirane liječničke dokumentacije, a liječnik temeljem tvog ratnog puta i psihologijskih testiranja kao i onoga što mu cijelo vrijeme govoriš. Ako doista imaš PTSP onda postoji i ta velika vjerojatnost za bolesti koje su u linku. Mislim da sam bio više nego jasan.
 6. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Ja još do sada nisam od nikoga na ovome forumu čuo od nekoga što je rekao liječnicima ili povjerenstvu ili što mu je napisano u nalazima. Neću ni ja započinjati. To svatko sam neka sebi složi.
 7. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Tema je o pogoršanju, a ne o stjecanju prava temeljem PTSP-a. Zbog toga sam i stavio onaj link jer zbog PTSP-a i nastaju one navedene bolesti. Naravno da ima i svakakvih vještaka ali i vještacima treba kvaliteno prezentirati to pogoršanje i dobro artikulirati, neće oni razmišljati umjesto mene. Ja sam primjerice prije 5 mjeseci imao operaciju (TEP koljena) i svaki kirurg, ortoped, fizijatar ili fizioterapeut odmah zna o čemu se radi bez ikakvog daljeg razgovora ili gledanja slike. To je "čista" situacija. Dijagnoze "f" su podložne raznim kombinacijama, tumačenjima, pomalo mogu biti mutne u pogađanju uzroka bolesti..... . Jednostavno, podložne su proizvoljnim interpretacijama liječnika.
 8. Uz PTSP i depresija??

  Točno. Liječnici pišu onako kako oni misle da bi trebalo i tako slože dijagnoze. Nekome pomogne, a nekome ne.Ovisi o vještaku.
 9. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Bolje pročitaj članak. Ne radi se samo o srčanim problemima , nego i drugima, a koje mogu biti posljedica PTSP-a. Meni to osobno ne treba ali nekome to može pomoći u ostvarivanju materijalnih prava. Uostalom zato i razglabamo o tome kako pomoći kolegama i prijateljima. Živio.
 10. Uz PTSP i depresija??

  Obično se to navede kao PTSP u komorbiditetu. Sumnjam da su depresiju odvojili kao civilni dio.
 11. Hrvi pogorsanje invalidnost

  Mala pomoć za one koji temeljem PTSP-a žele povećanje HRVIhttp://www.cybermed.hr/vijesti/ptsp_moze_povecati_rizik_od_poremecaja_srcanog_ritma
 12. naknadno pronađena imovina

  Hvala svima.
 13. naknadno pronađena imovina

  Iskreno, taj novac ni ne želim koliko god da ga ima. Svog bi se dijela odrekao u korist majke samo ne znam kako doznati isplati li se uopće pokretati postupak. Nisam jedini nasljednik.
 14. Otac je umro prije 21 godinu, nije živio s obitelji nego u Njemačkoj no uoči smrti me je nazvao i između ostalog rekao kako ima štednu knjižicu u PBZ na koju je dobivao mirovinu iz RH, a punomoć je imala njegova tetka. Mislio sam da on želi taj novac i otišao kod njegovih tetki , rekao im to i neka mu pošalju novac na što su mi odgovorile kako one nemaju pojma o tome. Otac je nakon toga preminuo, ja sam pokrenuo ostavinski postupak i naveo tu ušteđevinu koja mi je rečena. Na ostavinskoj u sudu je sudac rekao kako nisu pronašli ništa i tako je ostavinska završila s tim da smo se svi nasljednici odrekli nasljedstva (iako nismo imali pojma ni o eventualnom novcu, nekretninama kao i dugovima). Danas dobivam, na njegovo ime, od PBZ-a obavijest o "Oporezivanju kamate na štedne uloge po viđenju (štedne knjižice)" u kojem traže ažuriranje podataka i neka ponese štednu knjižicu. Dakle, ipak knjižica postoji. I šta bih sada trebao uraditi ? Pustiti sve ili otići i nekako završiti tu priču zauvijek. Ipak je tu prošlo puno godina.
 15. Uvreda preko Facebooka

  "Ljutnja je kiselina koja više nagriza posudu u kojoj se nalazi, nego onoga na koga je prosuta." - Mark Twain.
×