Jump to content

calibra

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Zahvaljujem Vam se na odgovoru.
  2. Poštovani, zanima me dal mogu pravnim putem zatražiti povrat kapare za kupnju nekretnine.Naime,tražio sam kredit za kuću,obavio sve radnje oko toga (ZK,posjedovni,procjena...) i nakon 4mj odbili su mi zahtjev za kredit zbog toga što je kuća 1metar duža nego u građevinskoj.Znači,glavni i jedini razlog je nelegaliziranost objekta.Kaparu sam dao bez ovjeravanja kod javnog bilježnika,ali postoji svjedok. Ako slučaj predam nekom odvjetniku,dal je moguć povrat kapare??
  3. UNOSOM *#06# prikaže se IMEI COD mobitela i kosa crta nakon toga.znači da me netko priskuškuje.imam broj u tele2 na pretplatu.komu da se obratim za pravnu pomoć?
  4. zahvaljujem Vam se na odgovorima.znači da imam i tablicu poput one što vozači kamiona imaju na šajbama poput -ST@ IVAN- isto bi se vodilo pod krivično djelo jer izgledom podsjeća na pravu tablicu (ima grb,vezice,crna slova i bijela podloga)? - odnosi se da vozim takvo vozilo-
  5. a kako je u slučaju da na tablicama pored mjesta i grba stoji neki nadimak.to bi isto značilo krivično djelo da se vozi s takvim vozilom.?vozilo neregistrirano a ima takve ukrasne tablice,radi se o raritetu i ne isplati se registrirati.
  6. situacija je sljedeća:vozilo odjavljeno,al su napravljene -fake- tablice istih oznaka kao i one odjavljene ali se jasno vidi da to nisu prave tablice.oblik slova i brojki je različit.ima grb ali manji.znači dimenzije ne štimaju originalu.sad me zanima dal je krivično djelo ako me npr. policija posjeti i vidi te tablice na vozilu??
  7. dal je moguće da ja preuzmem tablice koje je otac deponirao na policiji za svoje vozilo?-znači prodao auto,odjavio stavio na 90dana na čuvanje
  8. Zanima me koji postupak se može voditi protiv mene ako na vozilu koje je registrirano imam istaknutu npr. američku registracijsku oznaku?? dal se to vodi pod krivotvorenje isprava??
  9. da li me policajac može kazniti ako imam po danu uključene maglenke,a nema magle??
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija