Jump to content

Lely

Korisnik
  • Broj objava

    96
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Postignuća

  1. Ima li netko vlastiti popis po kojem je učio, malo novijeg datuma???? Nisam lijena, ali uz toliko posla u uredu i bebu od 6 mjeseci nemam vremena za kopanje i tražnje izmijena i dopuna zakona.....
  2. Molim vas da mi netko pošalje updatirani popis literature za jb ispit. Ja sam danas počela raditi nakon povratka s porodiljnog (bila sam samo 6 mjeseci) i ove godine namjeravam na ispit. Popis sa stranica Ministarstva je zastario.
  3. Ja sam bila na popravnom. Bilo je super iako mi nije bilo svejedno. Ponovila sam vikend prije ispita, odgovarala sam oko dvadesetak minuta. Ništa drugačije nego inače. Odgovarala sam sama dok je kolegica koje je također bila na popravnom odgovarala zajedno sa grupom od tog dana. Sve ovisi o ispitivaču. Ali padaš samo ako fakat nisi naučila!!!!1
  4. Vjerujte mi, prolaznost nema aposlutno nikakve veze za mjesecom u godini, niti sa danom u tjednu!!!!
  5. Pa gdje si legendo??? Već sam se zabrinula za tebe. Pitala što je s tobom, anitko ne zna. Drago mi je da si se i ti napokon pridružio nama kojima je teret pravosudnog iza nas. A još uvijek smo tu da pomognemo kolegama koji se tek hvataju ili su se već uhvatili u koštac sa pravosudnim. Javi se!!!!
  6. Ja sam javnobilježnički vježbenik. Jaaaako zadovljna, puno naučila u sferi trgovačkog, stvarnog i nasljednog prava. A ured mi je savršen.
  7. Ako pristupiš pisemnom dijelu ispita to ti se računa kao pad!!! Ja sam išla na popravni iz gpp-a i niasm dobila nikakvu potvrdu, samo usmenu napomenu da za dva mjeseca mogu ponovo pristupiti.
  8. Navedeni link upućuje na jako zastarjela pitanja! Savjetujem da se orjentirate na pitanja koje kolege tako marljivo objavljuju.
  9. Ja sam odgovarala sama gpp, kao i kolegica upravno, ali kolegica koje je ponavljala gp odgovarala je sa grupom. Na popravnom nisu pitali više od uobičajenog. Meni osobno je bilo jako ugodno iskustvo.
  10. Ja sam u sedmom mjesecu pala GPP. U ponedjeljak sam bila na popravnom, i položila bez problema ( naravno, bilo je straha, velikog). Čak me ispitivač pohvalio da sam jako dobro naučila. (ponovila sam gradivo tjedan dana pred ispit). Osobno nisam nikad čula da je netko pao na popravnom.
  11. Hvala! Proslijedit ću joj informacije. Što bih ja dala da sam imala novog Klarića........
  12. Ovoj forum služi svim ljudima koji žele nešto pitati!
  13. U ime moje kolegice, koja počinje učiti, a živi u Istri, kako je moguće doći do navedene knjige?????
  14. JESENKOVIĆ Bio je jako ugodan, ali nije me pitao niti jedno pitanje sa svojih papira, sve iz glave. Pitanja kojih se mogu sjetiti: 1. Kako se pokreće parnični postupak? 2. Litispendencija 3. Povlačenje tužbe, naglasak na slučejevima povlačenja pri razvodu braka 4. Načelo oficioznosti i dispozitivnosti, kako je definirano po Zakonu 5. Žalba, sadržaj, razlozi, što je potrebno da bi se po istoj moglo postupiti...... Više se ne mogu sjetiti jer uzbuđenje je bilo veliko!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija