Jump to content

onyx48

Korisnik
 • Broj objava

  13
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Supruga želi da iselim

  Majko moja... Hvala Vam. Htio sam reći, ja nikako ne želim zadržati sve za sebe, ali želim svoje osobne stvari. Ovo meni sliči na ucjenu i nepošteno je s njene strane.
 2. Supruga želi da iselim

  OK, shvaćam, ali kako ja mogu doći do svojih stvari, ako je ona promijenila brave? Jer tu mi je većina odjeće i obuće. S druge strane, može li ona tražiti u zamjenu za to da joj već sad dam taj novac u zamjenu za stvari. Ako je ona svojim novcem, koji je imala od prije, u braku kupila auto koji sam ja održavao i sad smo ga nedavno prodali, a ja sam ga prodavao jer se ona nije time htjela baviti, da li imam pravo na dio tog novca? Uopće mi je mrsko i gadi mi se to pitati, ali ona je počela igrati prljavo. Da li da dovedem policiju i prerežem lokot i uzmem stvari sa tavana uz zapisnik?
 3. Supruga želi da iselim

  Hvala na odgovorima i na dodatnim temama, ali meni one nisu zanimljive. Ja sam, u međuvremenu, iselio iz stana, a supruga me sada traži da joj dam polovicu ušteđenog novca koji sam jedino ja štedio, ona na taj račun nije stavila niti kune. Ja sam joj rekao da će se sve ionako dijeliti kada dođe do te faze u rastavi, a ona je kao odgovor promijenila brave na stanu i u spremištu gdje ja imam svoje osobne stvari - odjeću, obuću, dokumente i sl. Shvaćam da, recimo, u spremište ne mogu i da ne smijem prerezati lokot jer bi to značilo provalu, ali kako doći do svojih stvari? Moram li joj poslati pismo gdje je tražim da mi omogući dobivanje stvari i da li je sljedeći korak dolazak sa policijom i što policija, u tom slučaju, radi? Osim toga, sve ove godine ja sam kupovao alat kojime sam održavao stan, da ne spominjem da sam sam radio namještaj, promijenio pod u cijelom stanu i još hrpu ostalih stvari, znači ja sam bio kompletna logistika i potpora u tom stanu. Čemu se tu mogu nadati? I najvažnija stvar - ja NIKAKO ne želim rastavu jer su mi ona i sin sve na svijetu i užasno mi je teško bez njih. Hrpu puta sam joj predlagao da odemo u bračno savjetovalište jer su to ljudi koji znaju problematiku i znaju kako nas usmjeriti rješavanju ovog užasa. Sin je, koliko vidim, užasno zbunjen i nesretan, a sa mnom jedva komunicira jer je s njom i ne želi je naljutiti, valjda ili ražalostiti. Može li mi netko i tu reći što poduzeti. Lovim se za najmanju slamku... Hvala unaprijed.
 4. Supruga želi da iselim

  Hvala svima na odgovorima. Zaboravio sam napisati da moj sin ima šesnaest godina i da bi ga se i te kako trebalo pitati. On ne želi rastavu, a niti ja. Ne mislim pristati na sporazumni raskid braka, unatoč tome što ću morati iseliti. Neka me tuži. Uostalom, tko je rekao da moj dječak mora pripasti njoj, makar svi znamo kako ide...
 5. Supruga želi da iselim

  Isprike na kasnom javljanju, stvarno ne idem često na ovu stranu. Nisam ovo shvatio "uzdržavanje". Zar postoji takva opcija? A što je onda sa uzdržavanjem za moje dijete? Mislim, ja želim plaćati uzdržavanje za njega jer, bojim se, to će biti jedina poveznica. Moj sin, naime, ne želi rastavu, ali po njoj, tko ga pita.
 6. Supruga želi da iselim

  Hvala na odgovoru. Pa zar nema nikakve zaštite po tom pitanju??
 7. Supruga želi da iselim

  Supruga želi rastavu braka i zahtijeva da ja iselim iz stana. To je njezin stan koji je imala prije nego smo se vjenčali, ja sam na toj adresi prijavljen. Da li ona mene može izbaciti ili odjaviti sa adrese bez da se ja složim. Naime, kako mi je penzija mala, ja ne mogu financijski podnijeti iznajmiti drugi stan i dok ne nađem prihvatljiv smještaj ja moram ostati u tom stanu. Molim vas, pomozite mi savjetom jer sam očajan. Hvala unaprijed!
×